Šest doporučení pro svatební účesy
Ilustrační foto: Pixabay

Šest doporučení pro svatební účesy

16. 11. 2022

I když si myslíte, že už máte svůj svatební účes promyšlený, projděte si těchto 6 rychlých tipů, abyste se ujistili, že vše plány pro účes na této na velké události je správná.

Obecně se nevěstám doporučuje, aby se nenechaly ostříhat méně než 2 týdny před svým svatebním dnem. Každý si asociuje návštěvu kadeřníka s výsledkem zdravě přistřižených vlasů nebo krásně svěží barvy. Ale ne každý účes takhle dopadne. Někdy je prostě příliš krátký nebo nedostatečně krátký, barva příliš tmavá nebo světlá či nehodící se k odstínu pleti…Zkrátka, jíít za něčím novým může být trochu risk. A o to větší je to risk, když se jedná o svatební účesy. Držte se toho, o čem víte, že funguje a cítíte se pohodlně. Nedovolte, aby vás někdo či vzrušení, že se jedná o velkou událost, natlačilo do sestřihu, který jste nikdy neměli.

Šest tipů. Co udělat a co naopak nedělat se svými vlasy před svatbou:

  1. Poraďte se s kadeřníkem. Návštěva profesionálního kadeřníka dá vašim vlasům tu nejlepší šanci, aby ve váš svatební den vypadaly zdravě a upraveně. Přineste fotografie pro nápady na vzhled, který byste chtěli vytvořit.
  1. Nechte se 3-4 týdny před svatbou skvěle ostříhat nebo zastřihnout konečky vlasů. To způsobí, že vlasy budou zvyklé novému účesu a budou zdravě vypadat, než si je v den upravíte.
  1. Týden před svatbou si dopřejte kvalitní masku nebo výživný a regenerační kondicionér proto, aby vaše vlasy byly na tento velký den ve špičkové formě. Díky těmto malým „lázním“ pro vaše vlasy budou lesklé, hebké a zářivé – přesně takové, jaké mají vlasy nevěsty být!
  1. NEDĚLEJTE se svými vlasy před svatbou nic extrémního nebo drastického. To znamená ŽÁDNÝ bláznivý účes nebo barvu, kterou jste nikdy nezkusili. Pokud byste přece jenom chtěli vyzkoušet nový střih nebo barvu, nezapomeňte si nechat dostatek času pro případ, že byste potřebovali napravit katastrofu!
  1. Nepřehánějte to! Většina nevěst má tendenci jít do extrému, pokud jde o přípravu na velký den. Mějte na paměti, že každá nevěsta má svůj vlastní osobní styl a vzhled, nekopírujte americkou celebritu nebo sousedku Hanku….
  1. Nečekejte na poslední chvíli, abyste zjistili, jakou vizáž budete na svatbě mít. Ujistěte se, že jste si svůj požadovaný účes nebo líčení kompletně otestovali pomocí všech doplňků, které plánujete použít, a nechte kadeřníka vytvořit vám zkušební účes týdny před svatbou. Musíte se ujistit, že účes, který máte v hlavě a na fotografii, bude fungovat pro váš obličej a vaše vlasy. To, že vypadá pěkně na fotografiích a ve vaší mysli, nemusí nutně znamenat, že bude slušet i vám.
svatba účesy vlasy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.