Můj zážitek roku - poslední letošní soutěž o poukaz do lázní a další skvělé ceny
Lázně Mšené. Právě zde můžete jet díky výhře v našíí soutěži.

Můj zážitek roku - poslední letošní soutěž o poukaz do lázní a další skvělé ceny

3. 12. 2022

Rok 2022 se blíží ke svému konci a my už zase můžeme začít bilancovat. Jaký byl rok 2022, co se nám letos povedlo, co hezkého jsme prožili? Právě o tom bude i poslední soutěž roku 2022. A nejen to...

Můj zážitek roku. Tak se naše tradiční soutěž jmenuje. Jistě jste i vy zaznamenali během letoška nějaký silný prožitek, na který jen tak nezapomenete. Napište o něm na portál i60 a vyhrajte hezké ceny.

Že jste letos nic zajmavého a zaznamenánívhodného nezažili? Dobře, tak si zavzpomínejte. Vánoce mého mládí. To je druhé téma, které vám nabízíme. Jaké byly svátky, když jste byli dětmi, anebo v dívčím či jinošském věku? Vzpomínáte si na dárky, které jste obdrželi či darovali? Vzpomínáte si na nějaký veselý vánoční zážitek? Také příspěvek na toto téma můžete vyslat do poslední soutěže letošního roku.

Pravidla soutěží
Každý soutěžící (čtenář zaregistrovaný na portále i60.cz) může vyslat do soutěže maximálně dva příspěvky (po jednom na každé téma). Příspěvky se vkládají prostřednictvím čtenářských profilů. Uzávěrka soutěže je 1. ledna 2023 do 17.00 hodin. Ve dnech 2.- 4. ledna budou o vítězích rozhodovat sami čtenáři. Soutěžící s nejvyšším počtem hlasů získá poukaz na třídenní pobyt v Lázních Mšené. Soutěžící na 2.a 3. místě podle počtu hlasů získají dárkový balíček Annabis, soutěžící na 4. a 5. místě podle počtu hlasů získají dárkový balíček z eshopu Kosmetika bez vody. 

Zde vám představujeme ceny pro vítěze:

Poukaz do lázní Mšené na 3 dny

kyselka.png

Lázně Mšené jsou vyhledávaným místem, zaměřeným především na tradiční české hosty, nabízející léčbu a odpočinek. Jsou klidnou alternativou velkým lázeňským centrům. Oblibu si získaly díky skvělému léčebnému a lázeňskému personálu, vynikající kuchyni a osobnímu přístupu ke klientům.

 

Annabis - dárková sada pro zralou pleť

kolaz_portfolio.png

100% přírodní omlazující pleťový krém Cremcann Hyaluron s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin Omega 3-6 v unikátní kombinaci s kyselinou hyaluronovou a účinnými rostlinnými extrakty pokožku výrazně regeneruje. Díky kyselině hyaluronové je pokožka hydratovaná, pružná. Při pravidelném používání redukuje vrásky, pleť působí plnějším dojmem, zlepšují se kontury.

 

Dárkový balíček z e-shopu Kosmetika bez vody

darek.png

V průmyslově vyráběné kosmetice může voda tvořit až 90% jejího objemu. Kupujeme si tak ví vody než samotných účinných látek a k tomu dostáváme syntetické přídavky, které vodu konzervují, aby nedocházelo k množení bakterií, plísní a patogenů. Pleť dostává výživu pouze ve zředěné formě a může být díky obsaženým konzervantům náchylnější k podráždění a suchosti. Kosmetika bez vody je účinná, šetrá k pleti i planetě. Více informací najdete zde: https://kosmetikabezvody.cz.

Podzimní soutěžení ještě stále trvá!

A pozor, nezapomeňte ani na naše podzimní soutěžení, jehož termín je až 21. prosince. Pokud jste vyhlášení soutěže nezaznamenali a rádi byste do soutěže ještě vstoupili, přečtěte si témata a pravidla soutěží na tomto místě.

 

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky a přejeme krásné adventní dny!

 

Podzimní soutěžení 2022 soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.