Hormonální dieta je vhodná
nejen pro filmové hvězdy

Hormonální dieta je vhodná
nejen pro filmové hvězdy

10. 1. 2013

Nejenom filmové hvězdy chtějí mít dokonalou postavu. Nejlépe bez jediného gramu tuku. Vyhrajte i vy boj v povánočním hubnutí, stejně jako většina klientů A2C Anti-Aging Clinic.

Hormonální dieta zajišťující turbo-hubnoucí efekt je aktuálně velkým trendem a nejen mezi hollywoodskými hvězdami. Hormonální dieta založena na těhotenském hormonu HCG patří mezi velmi oblíbené procedury nejenom Renné Zellweger, či Britney Spears, ale i klientů A2C Anti-Aging Clinic. „V posledních několika měsících se čím dál častěji setkávám s pozitivním ohlasem přímo od našich klientů. Potvrzuje se mi tak, že tento způsob hubnutí funguje u velké většiny z nás,“ říká MUDr. Monika Golková, primářka A2C Anti-Aging Clinic.

Hormony mají tu speciální vlastnost, že dokáží s tělem pracovat trochu jinak než běžná dieta založená na omezení stravy nebo pravidelném cvičení. Hormon HCG nastartuje v těle hubnoucí proces zaměřený především na problémové partie.

Hubnutí tam, kde potřebujete

„Hormon HCG působí zpětnou vazbou na centrum sytosti a hladu v mozku. Hypothalamus pak posílá tělu signál, aby nemělo hlad a mělo více energie.“ dodává MUDr. Monika Golková. Stává se tak mnohem jednodušší držet dietu, která je prakticky bez tuků a sacharidů. Zároveň malé množství placentárního těhotenského hormonu působí přímo energicky a větší energie vás tlačí k pravidelnému pohybu. Takže hubnete zdravě a přirozeně.

Z hlediska dlouhodobého udržení vysněné tělesné hmotnosti je potřeba, abychom se stravovali dlouhodobě správně a netrápili se hladem. Proto hvězdy jako je Angelina Jolie a Brad Pitt pravidelně podstupují ALCAT test – nejrozsáhlejší test na zjištění potravinových intoleranci pocházející z USA. V současnosti se jedná o světově uznávaný test, který můžete exkluzivně podstoupit na A2C Anti-Aging Clinic. Otestování až 300 druhů potravin, chemických látek, barviv, plísní a léků pomáhá vyřešit celou řadu problémů. Od trávících a souvisejících s nadváhou, přes bolesti hlavy, deprese, kožní problémy a nedostatek energie.

Zastavte se na A2C Anti-Aging Clinic v Praze pro svůj hubnoucí balíček. Hormonální dietu aplikujeme pomocí produktu Bio-HCG+, který společně s potravinovým doplňkem 7 Keto, tvoří dokonalou zbraň určenou pro povánoční hubnutí.

 

CENA:  Bio-HCG+    7 300 Kč
             7 Keto          3 700 Kč

Anti-Aging dieta
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%