Lichý, tedy dobrý
Ilustrační foto: Pixabay

Lichý, tedy dobrý

31. 12. 2022

2023 je liché číslo. A to znamená, že nový rok bude dobrý. Musí být, když je lichý. Nevím, jak je to u vás, ale v mém životě se všechny podstatné pozitivní události děly v lichých letech.

V lichém roce jsem se narodil, a taky má žena i obě dcery. V lichém roce jsem například promoval a pak také nastoupil do prvního zaměstnání. A v lichém roce vznikl i tento portál, který propojil desítky lidiček z celé republiky, byl u vzniku nových přátelství, ale i vztahů. A nejen to. Stal se pro mnohé jakousi kotvou v obdobích šťastných nebo i těch méně veselých. Na našem portále lidé sdílí své zážitky a příhody nebo se svěřují se svými starostmi. A stejně tomu bylo i v právě uplynulém roce. Díky vám, aktivním čtenářům, jsme na portále vydali stovky tipů na výlety, události z kultury, a také veselé příhody či vzpomínkové příspěvky, ale i krásné fotopříběhy naší krásné přírody. Byli jste zase úžasní a my vám za celoroční aktivity moc děkujeme! Nejen za nás, redakci, ale i za ty, kteří sice nepíší, ani nefotí, ale rádi si u nás vaše příspěvky čtou a prohlížejí si vaše nádherné fotografie. 

Ale zpět k tomu lichému roku 2023. Samozřejmě, že leckdo může namítnout, že ne všechno hezké se děje v lichých letech a věci zlé přichází jen v letech sudých. Je to hlavně o tom, jak se kdo ke svému životu postaví. Někdo je nespokojený, i když nijak zvlášť nestrádá a někdo má radost i z maličkostí. Rok 2023 bude dobrý, když i v těch těžších obdobích vykřešeme vždy špetku naděje, když se budeme radovat z každého prožitého dne a když na lidech budeme hledat vždy jen to pozitivní.

Každopadně vám všem přejeme jen dobrý rok 2023!

i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.