Děkuji za Miladu
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Děkuji za Miladu

5. 1. 2023

Tak nám začal rok 2023 a počasí není zrovna takové, jaké by mělo být začátkem ledna. S tím nemusíme souhlasit, ale je nám to k ničemu, protože příroda je mocná čarodějka a my s tím nic neuděláme. O své chorobě už jsem se na chatu zmiňovala, bacily létaly kolem a bohužel jsem se jim připletla do cesty i já. Ne, opravdu nebudu popisovat průběh třítýdenního kašle a rýmy, jen musím přiznat, že to opravdu nikomu nepřeji, lehčí průběh si vychutnal i manžel. Naštěstí už je to pryč, přežili jsme Silvestr, 1. leden 2023 a od 2.1. začal běžný život.

Bohužel, počasí se nijak nelepšilo, na nějakou delší procházku to nebylo. Věřte nevěřte zázraky se dějí. Je úterý 3.1., nejenom, že se mi ulevilo, ale venku svítí slunce a den je jako stvořený pro nějaký malý výlet. Nechtěli jsme nikam daleko a tak vyhrálo naše oblíbené Jezero Milada. O víkendu tam bylo docela dost lidí a tak jsme si mysleli, že tam nikdo nebude. Ovšem stejný nápad nás mělo víc, takže sami jsme tam nebyli, což samozřejmě vůbec nevadilo. Udivil nás velký počet ptáků, tolik jsme jich tam ještě neviděli, navzájem jsme si nepřekáželi, kačenky plavaly až ke kraji, bylo vidět, že jsou na lidi zvyklé.

Přiznávám, že mi to už chybělo, procházka v přírodě, focení a vše, co takový, i když malý, výlet obnáší. Někteří z íčkařů už Miladu navštívili a těm, kteří budou mít cestu kolem, vřele doporučuji tento krásný kout naší země navštívit. Jaro je ještě hodně daleko, ale i zimní slunce dokáže navodit atmosféru, která nás vyžene do přírody.

Přeji všem pohodu, štěstí a hlavně zdraví v novém roce a spoustu krásných zážitků.

 

 

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...