Tipujte výsledky Australian Open
Osvětlená Rod Laver Arena. FOTO: Autor: Victor Dam, commons.wikimedia., CC BY-SA 3.0

Tipujte výsledky Australian Open

13. 1. 2023

První grandslamový turnaj letošní sezóny začíná. Prosadí se na něm dlouholetí tenisoví matadoři, anebo letos uspěje dravé mládí? A jak na tom budou čeští tenisté? Tipněte si! Hraje se o nákupní tašky s nápisem "Tahle země není jenom pro mladý!"

V Australském Melbourne nastoupí do grandslamového turnaje, který startuje v pondělí 16. ledna, celkem jedenáct českých tenistek a tři tenisté. Vedle dlouholetých opor Kvitové, Plíškové či Krejčíkové okusí letos akrylátové kurty v Melbourne Park také mladé české hvězdičky Sára Bejlek či sestry Fruhvirtovy. Jak se jim bude na turnaji dařit? I na to si můžete tipnout, a to třeba hned teď na tomto místě.

Australian-Open.jpg

 

PRAVIDLA TIPOVAČKY

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. 

Všechny odpovědi (vyjma tipu na vítěze) musí být číselné, tedy např. na otázku "Porazí Nadal Jiího Lehečku?" (ANO 1, NE 2)", uvedete číslo 1, pokud si myslíte, že zvítězí Nadal, pokud si myslíte, že Ne, tak dáte číslo 2. Na otázku např. "Jakým poměrem skončí duel mezi Krejčíkovou a Williamsovou?" můžete odpovědět buď 2:0 nebo 2:1. Mezi čísly a dvojtečkou nedávejte mezeru!

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán ani redakcí opraven! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce plátěné nákupní tašky s íčkařským motivem. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.