Botland – obchod pro elektrotechniky
Zdroj foto 1: Mike_shots / shutterstock.com

Botland – obchod pro elektrotechniky

13. 1. 2023

Botland je e-shop s elektronikou, který svou nabídkou cílí nejen na profesionály, ale také na začátečníky, kutily, studenty a mládež, které zajímá robotika a elektronika. Sortiment obchodu Botland zahrnuje široký výběr zařízení, příslušenství, náhradních dílů, kabeláže a jiných výrobků umožňujících vytvoření i těch nejodvážnějších projektů. V e-shopu s elektronikou najdete také sortiment dovolující vybavit si profesionální elektrotechnickou dílnu a vybavení pro mechaniky. Milovníci 3D tisku mohou počítat se širokým sortimentem tiskáren, filamentů a náhradních dílů.Obzvláštní pozornost si zaslouží dvě kategorie, Raspberry Pi a Arduino. Co v nich najdete kromě výkonného minipočítače a univerzálního mikrokontroleru?

Různé technologie 3D tisku shromážděné v jednom obchodě

V obchodě Botland najdete 3D tiskárny jak pro amatérské, tak pro poloprofesionální a plně profesionální využití. Dostupné jsou jak modely využívající k prostorovému tisku technologii FFF/FDM, tak UV, DLP, FFF/LPD i výhradně LPD. Jednotlivé modely zařízení se kromě spotřebního materiálu mezi sebou liší rychlostí a přesností tisku, teplotou stolu, tryskou, velikostí pracovního pole a dalšími parametry. V e-shopu Botland najdete i široký výběr filamentů ve všech nejoblíbenějších barvách a velikostech. Dostupné jsou všechny druhy termoplastických materiálů, a také resiny určené pro 3D tiskárny.

Kromě 3D tiskáren nabízíme 3D pera, prvky určené ke stavbě tiskáren a široký výběr příslušenství pro tiskárny umožňující prostorový tisk.

Botland – jedno místo pro automatika, elektrotechnika, mechanika, robotika a kutila

Během mnoha let své činnosti obchod Botland přizpůsoboval svou nabídku aktuálním požadavkům trhu. Nejen elektronika, ale i robotika, a především 3D tisk prošly bleskovým rozvojem, proto se nabídka musela neustále aktualizovat. Obzvláštní vypíchnutí si zaslouží spolupráce s renomovanými polskými i zahraničními výrobci. Co to znamená pro příjemce? Botland je oficiální distributor mnoha značek, díky čemuž se zboží dostává přímo do centrály obchodu od výrobce nebo od certifikovaných dodavatelů. Příjemce má záruku, že získává 100% originální výrobek.

Obr.2_mikrokontroler.jpg

Raspberry Pi – aneb výkonný minipočítač s obřími možnostmi

Obchod Botland je oficiální partner značky Raspberry Pi, díky čemuž najdete v nabídce všechny dostupné modely oblíbené maliny. Zvláštní pozornost si pak zaslouží originální příslušenství k Raspberry Pi. V nabídce samozřejmě nechybí ani kompatibilní součásti třetích firem. Oficiální partnerství s nadací Raspberry Pi (výrobcem oblíbené maliny) zajišťuje, že v obchodě Botland můžete najít nové verze minipočítače už v den premiéry.

Mikrokontroler Arduino a příslušenství v obchodě Botland

Dalším speciálním partnerstvím obchodu Botland je oficiální distribuce platformy Arduino v Polsku. Každý, kdo se zajímá o mikrokontroler Arduino, dobře ví, že na trhu lze najít nespočet padělků s těžko stanovitelnou kvalitou. Botland jako oficiální distributor nabízí všechny dostupné verze nejoblíbenějšího mikrokontroleru na světě, a také široký výběr nástavců pojmenovaných Arduino Shield.

Smart Home – chytrá řešení u vás doma

Nesmírně propracovaná nabídka domácí automatiky v obchodě Botland zaručuje, že každý, dokonce i ten nejnáročnější uživatel, tu najde inteligentní řešení přizpůsobená vlastním potřebám. Kromě hlasových asistentů jsou dostupné i chytré zásuvky, systémy IP monitorování, řídící jednotky, LED osvětlení, domácí videotelefony, senzory, poplachy a spousta dalších.

Vzdělávání, roboti a mechanika

Sortiment obchodu Botland také zahrnuje široký výběr hodnotných vzdělávacích materiálů pro lidi různého věku a na různé úrovni pokročilosti. Vaší pozornosti doporučujeme vzdělávací materiály pro děti, které učí a baví zároveň. Dostupné jsou video kurzy, knihy pro robotiky, programátory, automatiky, elektrotechniky a spousta dalších.

Další návrh představují roboti a mechanika. V této kategorii kromě jiného najdete široký výběr vzdělávacích robotů, pokročilých robotů k programování a samostatnému skládání. Dále je v obchodě Botland dostupný obří výběr servomechanismů, motorů a montážních prvků. Nabízíme také drony a RC vozidla.

Proč se vyplatí vybrat si obchod Botland?

Klíčovou oblastí, díky níž se obchod Botland odlišuje od jiných, je nesmírně rychlá realizace objednávek. Podané objednávky jsou realizovány ještě v ten samý den. Poskytujeme profesionální servis před i po nákupu. Většinu výrobků máme skladem, díky čemuž jsou dostupné okamžitě. Dále zaručujeme naprostou bezpečnost nákupů a objednávání bez omezení (není nutné se v obchodě registrovat).

 

 

 

technika
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.