Televize a rozhlas chystají
duely prezidentských adeptů

Televize a rozhlas chystají
duely prezidentských adeptů

15. 1. 2013

Česká televize, Český rozhlas, TV Nova a Prima Family chystají před druhým kolem prezidentské volby duely kandidátů Karla Schwarzenberga a Miloše Zemana.

Před druhým kolem prezidentských voleb uspořádá Česká televize s postupujícími kandidáty dvě debaty. Obě se budou konat za účasti diváků v pražském Paláci Hybernia. Ve čtvrtek 17. ledna to bude Prezidentský duel, o týden později 24. ledna Prezidentské finále.

„Duely bude ČT přenášet naživo od 20:00 do 21:30 na ČT1 i ČT24, moderovat je bude opět Václav Moravec. Duely se uskuteční za účasti 450 diváků, kteří jako první přihlásili svou účast pomocí online formuláře České televize,“ uvedl dramaturg předvolebního vysílání Čestmír Franěk.

Debatu Karla Schwarzenberga a Miloše Zemana chystá také televize Nova. Duel nabídne divákům ve středu 23. ledna v hlavním vysílacím čase od 20:20. „Odvysíláme ji jako pokračování Speciálů TN Cesta na Hrad s Markétou Fialovou,“ sdělila mluvčí Novy Marie Fianová.

Prima Family odvysílá 18. ledna od 20:15 živě zábavný pořad Prezidentský duel – finále. „Jan Punčochář představí oba kandidáty v jiném světle i souvislostech, než jsou diváci zvyklí. Nečekaní hosté, překvapivá témata a reakce živého publika, ve kterém budou mít rovnoměrné zastoupení příznivci obou stran, to bude zásadní střetnutí před druhým kolem prezidentské volby,“ řekl mluvčí televize Václav Mazánek.

Programové změny přichystal také Český rozhlas. Prezidentské debaty odvysílá 16. ledna v 14:00 a 23. ledna v 17:00. „V období mezi 1. a 2. kolem volby budeme informovat o pokračující kampani a všech aspektech s ní souvisejících. Radiožurnál bude pokračovat ve vysílání 'volebního glosáře' Jindřicha Šídla každý den v ranním vysílání,“ uvedla Radka Mozgová z ČRo 1 – Radiožurnálu.

 

Televizní a rozhlasové duely kandidátů

termín

stanice

pořad

16. ledna, 14:00

ČRo 1 - Radiožurnál

prezidentská debata

17. ledna, 20:00

ČT1, ČT24

Prezidentský duel

18. ledna, 20:15

Prima Family

Prezidentský duel - finále

23. ledna, 17:00

ČRo 1 - Radiožurnál

prezidentská debata

23. ledna, 20:20

Nova

Speciál TN Cesta na Hrad

24. ledna, 20:00

ČT1, ČT24

Prezidentské finále

prezidentské volby
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...