Veletrh FOR SENIOR, jehož tváří
byla Květa Fialová, skončil

Veletrh FOR SENIOR, jehož tváří
byla Květa Fialová, skončil

13. 4. 2012

Již po šesté se v PVA Expo Praha konal veletrh pro plnohodnotný aktivní život FOR SENIOR. Letos tuto veletržní akci určenou lidem ve zralém věku, která proběhla ve dnech 12. – 15. dubna v pražských Letňanech, podpořila oblíbená česká herečka Květa Fialová.

Ta se osobně zúčastnla slavnostního zahájení veletrhu a navíc byla návštěvníkům k dispozici na stánku jednoho z vystavovatelů – CK Eva Šulcová. Zde s ní mohli její příznivci debatovat, nebo si zajít jen pro podpis.

Veletrh FOR SENIOR je největší veletržní akcí v Čechách zaměřenou na tuto cílovou skupinu. Vedle široké nabídky výrobků, které seniorům usnadní a zpříjemní život, totiž nabízí i zajímavý odborný doprovodný program. Mnoho vystavovatelů se na veletrh vrací opakovaně a každý rok jejich počet vzrůstá. Nechybí zde zástupci cestovních kanceláří s nabídkou lázeňských pobytů pro seniory, organizace nabízející produkty pro využití volného času, firmy s potravinovými doplňky, stejně jako instituce zaměřené na vzdělávání seniorů.

Bohatý doprovodný program

Po celou dobu veletrhu byl v prostorách výstaviště k vidění putovní výstava fotografií s názvem Objektivem seniora aneb Podzim života v obrazech. Autory snímků jsou klienti Domova seniorů Rudná. Tato expozice byla k vidění již v pražském Klementinu a nyní ji mohli návštěvníci zhlédnout i v Letňanech.

Dalším z doprovodných programů veletrhu FOR SENIOR bylo vystoupení pěveckého mužského sboru Smetana – Slovanka z Kladna, která letos oslaví sté výročí založení. Pěvecký sbor, jenž vystupoval v mnoha evropských metropolích, prožíval svá nejlepší léta v době první republiky. I dnes však pravidelně pořádá výměnná setkání se sbory z Německa, Francie, Británie nebo Holandska.

Na veletrhu se prezentovala také soutěž Železný senior, jejíž zakladatel, Josef Baloun, měl v PVA Expo Praha autogramiádu svých knih. Vítězem minulých ročníků soutěže, který se skládá z kliků, shybů, výmyků, skoku do dálky a švihadla, se stal světoznámý fotograf Jan Saudek.

Více informací o veletrhu, vystavovatelích i doprovodném programu najdete na stránkách www.forsenior.cz.

For Senior senioři výstavy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.