Náš tip: Rozbalte si jarní balíčky a vydejte se k jezeru
FOTO: Pavel Haž

Náš tip: Rozbalte si jarní balíčky a vydejte se k jezeru

29. 3. 2023

Do letní dovolené je stále ještě dost daleko. Velikonoce jste si již určitě naplánovali, ale co dál? Hotel Port na břehu Máchova jezera přemýšlel za vás a připravil dva balíčky na jarní pobyty.

První z nich se jmenuje Májové pohlazení a je určen všem nenapravitelným romantikům a snílkům. V rámci dvoudenního pobytu pro vás bude připraven piknikový koš plný dobrot, s nímž se můžete vydat do jarní přírody. Někomu udělá radost bowlingová dráha, jiný dá přednost laskavé parafinové lázni na ruce. K pěknému prožitku jistě přispěje i plavba parníkem.

Romantický balíček je nabízen ve dvou termínech: 29.4. - 1.5. a 6.5. - 8.5. 2023.

Druhý balíček cílí na zájemce, kteří by chtěli prožít jeden z českých dávných zvyků, pálení čarodějnic. Dvoudenní pobyt nazvaný Čarodějnice u jezera nabídne návštěvníkům opékání špekáčků u velkého ohně, na pokojích pro ně bude připraveno malé překvapení a svezou se parníkem po jezeře. Atraktivitu balíčku podtrhuje skutečnost, že děti do 9,99 let mají ubytování zdarma. Pohádkové čarodějnické dny proběhnou od 29.4. do 1.5.2023.

 

port.png

port1.png

 

To však není zdaleka všechno, co hotel Port poskytne svým hostům. Každý den začíná rautovou snídaní, na níž si kromě všech obvyklých pokrmů vhodných k dobrému ránu, můžete dopřát i lahodné prosecco. Těm, kterým vyhovuje pobyt ve spa, je k dispozici vnitřní bazén, vířivka nebo bylinková pára.

Všichni pak během dne mohou využít krásy zdejší tajuplné přírody či navštívit některou pamětihodnost, ať už je to zámek v Doksech s muzeem či hrad Bezděz. Večer hosty překvapí bohatý raut plný chutných jídel s převahou využití regionálních potravin.

Nenechávejte jaro náhodě a odměňte se pobytovým balíčkem u českého moře.


https://www.hotelport.cz/balicky/majove-pohlazeni

https://www.hotelport.cz/balicky/carodejnice

 

 

 

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.