Ještě nemáte Senior Pas? Pořiďte si jej a čerpejte slevy
FOTO: Blanka Musílková

Ještě nemáte Senior Pas? Pořiďte si jej a čerpejte slevy

3. 4. 2023

Pro seniory může být někdy obtížné ušetřit, jednou z možností, jak využít slevy a výhody, je pořízení Senior Pasu. Registrace nic nestojí a může se přihlásit každý, kdo dovršil věku 55 let.

Projekt Senior Pas navazuje na úspěšný projekt Rodinných pasů, a zaměřuje se tak na starší generaci, pro kterou se tak mohou stát některé produkty a služby či kulturní a sportovní aktivity dostupnější.  Karta Senior Pas, která je zcela zdarma, přináší slevy v obchodech s různým typem zboží od potravin k módě, v restauračních zařízení, v muzeích a galeriích ale třeba i ve wellness. Po registraci na webové stránce www.seniorpasy.cz, zájemce kartu obdrží do 6 týdnů do poštovní stránky a následně ji může využít ve vybraných zařízeních, které rovněž najde na webu.

Například ve Středočeském kraji je zhruba 230 poskytovatelů slev. Kromě online přihlášky je možné využít i kontaktní místa POSEZ – Pomoc seniorům a zdravotně postiženým, která se nacházejí v Poděbradech, Novém Strašecí, Mladé Boleslavi, Slaném, Benešově, Říčanech a Berouně. Centra zapojená do projektu POSEZ nabízejí mim jiné i sociální poradenství, akviziční činnosti či kulturní aktivity.

 

 Posez2.JPG

 

Jedním z míst, kde je možné uplatnit Senior Pas, je i rakovnické Muzeum T.G.M., pod které spadá i expozice věnovaná prvnímu československému prezidentovi v Lánech a samostatná výstava v Muzeu Alice G. Masarykové a Českého červeného kříže, věnovaná jeho dceři a její osobnosti. Zde můžou držitelé Senior Pasu uplatnit slevu 50 %, a to ještě nad rámec zvýhodněného vstupného pro seniory. Další tipy na zajímavé výhody nejen ve Středočeském kraji najdete zde: https://www.seniorpasy.cz/slevy-vyhody/.

 

 

aktivní senioři senior pas Středočeský kraj
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.