Do stovky 2023: Úvaha o soutěži vyhlášené portálem i60
FOTO: Z archivu Taťany Veselé

Do stovky 2023: Úvaha o soutěži vyhlášené portálem i60

12. 4. 2023

Dovolím si pozdravit, coby elév všechny příznivce báječného webu i60. Objevila jsem tento web někdy ke konci roku 2022 s tím, že jsem se aktivně zapojila do soutěže na vánoční téma.

Ovšem od té doby redakce vyhlásila další soutěže, a to Příběhy starých fotografií a Místo mého srdce, a také Vtipnější vyhrává. Jenže tím to nekončí a já jen zírám, jak redakce „jede dál“!

Mám ráda chůzi
Před pár lety jsem objevila Nordic Walking. Dobré čtyři roky jsem o ní jen básnila, až jsem jednoho dne řekla: „Dost, jdi konečně do toho!“  A od té doby chodím a zjišťuji, jak se mi líbí na světě víc a víc. Nejvíc ze všeho miluji procházky lesem, kde ráda poslouchám „ticho lesa“ přerušované štěbetáním ptáků, praskotem větví, křupáním oblázků pod mými botami… Tak chodím. Jenže časem jsem polevila. Patrně v důsledku toho mi jednoho dne prolétlo hlavou: Ráda bych se přihlásila do soutěže, kde se chodí. A protože to mé vědomí nevědomí asi myslelo vážně, náhodně jsem klikla na i60 a objevila projekt „Do stovky“!

Jsem toho názoru, že náhody neexistují
Nicméně když jsme správně nastaveni, jsme jimi (rozumějte "náhodami") dobře zásobeni. Přijde mi, pokud jsme naladěni, život nám přináší vlastně to, co chceme. Bohužel někdy i co nechceme. Dovolím si vysvětlit svůj názor.

Pokud věnujeme dostatek soustředěnosti tomu, po čem dychtíme a skutečně toužíme, je to jakoby nám „splněné přání“ spadlo samo z nebe. Ovšem, pokud si něco hrozně nepřejeme, také to zpravidla dostaneme. A to proto, že oné záležitosti věnujeme hodně pozornosti. Vesmír totiž nerozlišuje dobré a špatné. Mám za to, že nám přináší postupně vše, na co upínáme pozornost. A díky tomu mi do cesty přišla „STOVKA“...

Milá redakce, děkuji!
Děkuji za to, že o nás, seniory, tak moc pečujete. Že vymýšlíte soutěže, kvízy, vytvořili jste webový portál, který žije a není jen pro mladý! Uveřejňujete články, fejetony, básničky či příběhy lidí, kteří chtějí sdílet svůj příběh s ostatními… A ti ostatní vnímají, reaguji, chválí. To mi přijde prostě úžasné. Dovolím si vám, celé redakci, avšak i čtenářům, poděkovat, protože si myslím, že to s sebou nese spoustu práce, starostí a času.

Pojďme spolu
Kam? No přece „Do stovky"! Když redakce opět zveřejnila projekt pro nás, seniory, abychom více chodili, užívali si sluníčka, a zároveň opečovávali svou duši, zúčastněme se v hojném počtu. Jestliže nám zdraví dosud slouží, proč nejít na procházku a nechat se laskat slunečními paprsky? Pak už si ji stačí „jen“ zaznamenat a vložit do systému. Je to opravdu jednoduché.

Koneckonců na závěr si troufnu i maličké upozornění vůči nastaveným pravidlům. V článku „Do stovky“ se vlastně nedozvíme, od kdy je soutěž pořádána. Jak jsem, snad správně, pochopila, trvá od 4.4.2023 do 15.12.2023. Bohužel tuto informaci se dozvídáme pouze z diskuze u článku. Myslím, že měla zaznít v samotné výzvě. Ale to je jen kapička v moři. Upřímně, nechtěla bych sama nic organizovat, mám za to, že bych asi na první dobrou vše nedala…

Děkuji ❤

PS: Těší mě, jak počet i-seniorů „Do stovky“ přibývá. Troufnete si tipovat, kolik lidí se zapojí do soutěže? Dávám první tip, a to stovku ;-)

Do stovky 2023 glosa
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...