Takový hezký pár! Partnerům by to mělo ladit. Ať jim je třicet nebo přes šedesát
Všechny ilustační fotografie: Pexels

Takový hezký pár! Partnerům by to mělo ladit. Ať jim je třicet nebo přes šedesát

2. 5. 2023

Může se to zdát bezvýznamné, zbytečné, malicherné. Pro někoho je to naopak důležité. Jsou páry, které si zakládají na tom, aby jim to takzvaně ladilo i v oblečení. Je to pěkný způsob, jak dát okolí najevo – jsme spolu a rozumíme si.

Možná jste si toho už někde všimli. Zatímco žena měla pečlivě nažehlené šaty, boty na podpatku a šperky, muž vedle ní si to rázoval ulicí v pomačkaných kraťasech a v tílku. Když jde o schůzku lidí, kteří se neznají, dá se pochopit, že někdo na první rande vyrazí v outfitu ležérním, sportovním a druhý akci pojme jako vysoce společenskou elegantní záležitost. Když však jde o pár, který k sobě patří, je škoda, pokud se nedovede shodnout, co se k jaké příležitosti hodí. Pak to dopadá tak, že pár jde do divadla, muž má na nohou pohorky a dáma zlaté střevíčky.

Nebo naopak, muž je v obleku a žena v kalhotách a ve svetru. Ano, jistě, v partnerství jsou podstatnější hodnoty než to, jestli nám ladí barva a styl oblečení.

Nicméně právě to, jak to partnerům společně takzvaně sluší, hodně napovídá o tom, jaký jejich vztah je. A když pak vidíme nějaký takový hezký, sladěný pár, je radost se na něj podívat. Když jde o pár vyššího věku, platí do dvojnásob. Vždyť tím přece žena a muž dává najevo – jsme spolu, rozumíme si, ladíme, máme ze života radost.

Tak tady je malá inspirace, jak to může párům vyššího věku nenápadně slušet. Nebo naopak, jak si mohou ze života tak trochu společně dělat legraci.

 

1.png

2.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.4 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.