Rychlá cesta k osvěžení je nadzemní bazén
FOTO: Vltava Labe Media

Rychlá cesta k osvěžení je nadzemní bazén

27. 4. 2023

Počasí je sice ještě jako na houpačce, brzy ale teploty vystoupají do tropických hodnot a my budeme trávit spoustu času na zahradě. Ať už ji máme u svého domu nebo třeba chaty či chalupy, kam jezdíme jen na několik dní, v horkých dnech přijde vhod osvěžení. To nám nabízí bazény, které jsou dnes již téměř základní výbavou každé zahrady. Ty nadzemní máme navíc postavené za pár minut a ušetří naši peněženku.

V mnoha filmech vidíme obrovské bazény se zastřešením, které jde využívat i na podzim a v zimě. Jsou samozřejmě krásné, ale vyžadují mnoho prostoru a také nákladnou počáteční investici. Pokud hledáme řešení, jak mít svůj vlastní bazén, nejvýhodnější jsou nadzemní bazény. Ty nejlevnější seženeme už od tisícovky, mají nafukovací lem a při napouštění se přibývající voda sama postará o jejich stabilitu. V dražší kategorii, ale stále snadno dostupné, si můžeme vybrat bazény s nerezovou konstrukcí, které také zvládneme snadno postavit svépomocí a budou nám. Perfektně sloužit pro osvěžení relax i dětské hry. K bazénu je dobré pořídit také filtraci, která se postará o čištění vody a usnadní nám tak péči o bazén během celé sezóny.

Pokud si chceme dopřát opravdu dokonalý odpočinek, prohřátí svalů i celého těla, je řešením nafukovací vířivka. Nabídne nám stejný komfort jako klasická pevná vířivka, kterou známe například z wellness center, ale tu nafukovací můžeme mít doma a kdykoli k dispozici. Nafukovací vířivka je ideální volbou pro každého, kdo chce mít možnost relaxovat doma, ale zároveň nemáme prostor a třeba ani finance na klasickou pevnou vířivku nebo nechceme jezdit do veřejných wellness center. Různé typy vířivek najdeme na hawaj.cz a můžeme si tak vybrat tu, která odpovídá našim představám. Vyrábí se ze speciálních odolných materiálů, mají proto dlouhou životnost a jejich výhodou je i jednoduchá manipulace. Přemístit je tak můžeme kamkoli chceme, třeba si odvézt s sebou na prodloužený víkend.

Zahrada by pro nás měla být nejen prací a povinností, ale především zónou odpočinku a relaxace. Pokud na ni přidáme bazén nebo dokonce vířivku, rozhodně si najdeme čas odpočívat i se třeba jen osvěžit v horkém dni.

bazény bydlení zahrada
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.