Džínové šaty sluší štíhlým stejně jako baculkám. A na věku nezáleží
Ilustrační foto: Pexels

Džínové šaty sluší štíhlým stejně jako baculkám. A na věku nezáleží

26. 5. 2023

Nikdy nevycházejí z módy. Když mají střih lichotící postavě, může si je dovolit každá žena. A  variant, ve kterých se vyrábějí, je hodně: dlouhé, krátké, široké, vypasované.

Džínové šaty jsou jedním z nejuniverzálnějších kusů šatníku. Dají se nosit v létě k sandálům stejně jako v zimě pod kabát ke kozačkám. A navíc se rozepnuté dají přehodit přes tričko k džínům či plátěným kalhotám.

Škoda, že některé dámy vyššího věku si myslí, že jde o oblečení určené výhradně pro mladé. Není tomu tak, sluší zpravidla všem, jde jen o to vybrat ten správný střih. K dostání jsou v mnoha variantách, takže jde o  to jen pátrat a nebát se zkoušet. A také si všímat materiálu. Není totiž džínovina jako džínovina. Pokud je příliš pevná a hrubá, rozhodně nepůjde o kousek na léto, pokud zase příliš tenká a nekvalitní, může se stát, že se šaty budou mačkat. Ale když se podaří najít tu pravou lásku, bývá to často láska na celý život. A v případě džínových šatů to rozhodně platí.

Takže, je čas zapomenout na poučky, že se něco od určitého věku nehodí a řídit se jen tím, v čem se žena cítí dobře, zda v šatech kratších či naopak hodně dlouhých, volných nebo na tělo.

Tedy, řídit se postavou, ne věkem. Možností je mnoho, tady je malá inspirace.

 

1.png

2.png

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.