Vzory na kalhotách. Některé ženy je milují, některé děsí. A to je škoda
Ilustrační foto: Pexels

Vzory na kalhotách. Některé ženy je milují, některé děsí. A to je škoda

13. 6. 2023

Není to nic pro vyznavačky minimalismu. Někdy je to pořádná divočina. Ovšem občas bývá dobré vyjet z obvyklých kolejí. V módě to rozhodně platí. A kdy jindy se trochu odvázat než v jarních a letních dnech?

Barevné kalhoty. Některé ženy je v létě milují. Některé by si je neoblékly ani za nic. Ty první tvrdí: jsou pohodlné, vzdušné, ideální do teplých dnů a navíc perfektně skryjí nedostatky, například silnější stehna, nějakou tu celulitidu, takže nožkám, které se už necítí na vystavování, je v nich skvěle. Jejich odpůrkyně je naopak považují za nevkusné a říkají: to je móda jako od cirkusu, kalhoty mají  být zásadně jednobarevné.

Ovšem, když se podaří nějaká pěkná kombinace, zpravidla je radost se na dámu v barevných kalhotách podívat. Třeba růžové tričko a černé kalhoty s růžovými květy rozhodně nepůsobí nevkusně, pokud jsou z kvalitního materiálu a mají střih, který nositelce lichotí. A pokud dotyčná kombinaci takzvaně nepřepálí zbytečně výraznými doplňky. U květovaných a vzorovaných kalhot totiž platí, že už žádné výrazné doplňky či šperky zpravidla nepotřebují, samy o sobě jsou výrazné dost.

Jistě, nejde o oblečení na každodenní nošení. Nicméně v horkých letních dnech se nějaká taková barevná nádhera místo sukně může hodit. Tady je malá inspirace, že sluší ženám v různém věku.

 

122.png

123.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.6 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.