Aktivní senioři podporují
spíše Schwarzenberga

Aktivní senioři podporují
spíše Schwarzenberga

21. 1. 2013

Aktivní senioři dávají ve finále prezidentské volby překvapivě přednost Karlovi Schwarzenbergovi před Milošem Zemanem. Podle ankety portálu i60.cz by prvního z kandidátů volilo 56 procent těchto respondentů, zatímco druhého adepta jen 35 procent. Necelá desetina z celkem 1162 hlasujících čtenářů se vyjádřila, že nebude hlasovat pro žádného z kandidátů.

„Tento výsledek nás trochu zaskočil, protože starší lidé obvykle preferují levicové kandidáty. Ukazuje se však, že moderní senioři mohou vyznávat i jiné hodnoty,“ komentoval výsledek hlasování Jan Raška, manažer portálu i60.cz s tím, že stav hlasování odpovídá pondělní třetí hodině odpolední.

Aktivní senioři na odpočinku cestují, vzdělávají se a vyhledávají kulturní, sportovní, gastronomické i další zážitky, objevují kouzlo internetu. „Tito lidé si po mnoha letech práce chtějí konečně začít trochu užívat. Pokud jim to umožňuje zdraví, snaží se žít skutečně naplno a šíří svých aktivit jsou často příkladem mladší generaci,“ pozoruje nový trend Jan Raška.

Portál i60.cz se během posledních deseti měsíců stal nejčtenějším médiem v Česku, zaměřeným právě na cílovou skupinu aktivních seniorů. V současné době má magazín zhruba 5600 registrovaných čtenářů z celé republiky.

prezidentské volby
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...