Poštovní účet pro seniory od ČSOB Poštovní spořitelny. Založení trvá pár minut a je zdarma
Ilustrační foto: ČSOB Poštovní spořitelna

Poštovní účet pro seniory od ČSOB Poštovní spořitelny. Založení trvá pár minut a je zdarma

19. 6. 2023

Poštovní účet od ČSOB Poštovní spořitelny je jediný účet v České republice, který je možné založit a obsluhovat na všech poštách. ČSOB to umožňuje exkluzivní partnerství s Českou poštou. Založení Poštovního účtu je zdarma a trvá jen pár minut. Navíc mohou senioři do konce července získat odměnu až 2000 Kč k novému účtu.

„Není nic příjemného, pokud vaše oblíbená pošta v okolí končí. Je to, ale také příležitost pro změnu. Je daleko bezpečnější mít peníze na účtu, než mít schovanou hotovost doma ve skříni. Posílat si zasloužený důchod na bankovní účet je rychlejší, pohodlnější a bezpečnější, a navíc má člověk nad penězi větší přehled díky podrobným výpisům z účtu nebo bankovnictví přes počítač či mobil,“ říká Přemysl Hanzelka, ředitel ČSOB Poštovní spořitelny.

Zvýhodnění pro seniory obsahuje neomezený počet platebních příkazů zdarma potvrzených platební kartou na pobočkách České pošty a zdarma jsou také platební příkazy zadané na pobočce ČSOB. Klienti tak mohou ušetřit peníze za složenky. Jako jediná banka nabízí ČSOB doručení hotovosti na libovolnou adresu 1x měsíčně zdarma. Noví klienti, kteří si zřídí Poštovní účet a nechají si na něj posílat důchod dostanou 1000 Kč. Dalších 1000 Kč pak dostane každý, kdo začne používat mobilní bankovnictví ČSOB Smart a zaplatí platební kartou. Více o akci na www.csob.cz/az2000

Založení a vedení účtu je zdarma, stejně tak platební karta, s níž lze snadno a rychle platit v obchodech. „Placení bez hotovosti – ať už platební kartou anebo kartou nahranou v mobilu – je dnes už naprosto běžné,“ doplňuje Martin Dolejš, ředitel rozvoje obchodu společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

 

 

 

 

banky důchody peníze
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.