Špinarová vyrazí na zimní,
turné začátkem března

Špinarová vyrazí na zimní,
turné začátkem března

21. 1. 2013

Zpěvačka Věra Špinarová s kapelou Adama Pavlíka zahájí 5. března v Táboře své druhé samostatné turné, během kterého navštíví 14 měst po celé České republice. Turné zakončí 17. dubna ve Žďáru nad Sázavou. Jako hosté vystoupí Petr Bende a smyčcové kvarteto Janáčkovy filharmonie Ostrava.

„Fanoušci se mohou těšit na největší hity i na úplné novinky a světelnou show. Jako generálku na turné Špinarová odehrála 10. ledna beznadějně vyprodaný koncert v pražském klubu SaSaZu,“ uvedl za organizátory informoval Jiří Guňka.

Jednašedesátiletá zpěvačka loni v lednu vyprodala pražskou Lucernu, kde zazpívala své nejznámější písně, včetně skladby Jednoho dne se vrátíš z filmu Tenkrát na západě, kterou má v oblibě několik generací jejích posluchačů. Mnohé písně z jejího repertoáru se loni objevily na třídeskové kompilaci s názvem Jednoho dne se vrátíš, která mapuje největší hity Špinarové z let 1970 až 2010.

Rodačku z Pohořelic u Brna, která je po celý život spojena s ostravskou hudební scénou, doprovází skupina Adama Pavlíka, jejího syna a manažera v jedné osobě. Majitelka charakteristického chraplavého hlasu má za sebou úspěšné období. S velkým ohlasem se setkalo její první samostatné turné s názvem Nadoraz 2010, které absolvovala v 17 městech v České republice a na Slovensku. V šuplíku už má prý připravených několik věcí na nové album. Své první album s názvem Andromeda vydala Špinarová v roce 1972. Výběr hitů To nejlepší z roku 2004 získal za prodej platinovou desku.

turné zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.