Prague Wine Week nabízí
menu s víny a ochutnávky

Prague Wine Week nabízí
menu s víny a ochutnávky

22. 1. 2013

Pátý ročník festivalu vína Prague Wine Week, v rámci něhož jedenáct restaurací, vinných barů a vinoték nabízí menu s víny a ochutnávky vín za pevnou cenu, se do 27. ledna koná v Praze.

Už potřetí je principem festivalu metoda, kdy vinařství i dovozci, kteří získali medaile v největší české soutěži vín, se spojí s vybranými restauracemi, vinnými bary a vinotékami, a nabízejí menu s víny. To tříchodové se třemi víny stojí 450 korun, degustace tří až pěti vín s malým občerstvením ve vinném baru 250 korun a degustace tří až pěti vín ve vinotéce 150 korun.

Například Restaurant Bar Bílkova 13 nabízí "tandemy" hned dva. S dovozcem La Caoba připravila tříchodové menu, zkombinované s burgundskými, španělskými a argentinskými víny. S ryzlinky i červenými víny moravského vinařství Spielberg se bude snoubit další degustační menu, nabízené touto restaurací. Vína moravského vinařství Gotberg se podávají k menu v restauraci Red Pif.

Vína z německé Mosely, Španělska a portugalskou Madeiru od dovozce Wine World zkombinovala s degustačním menu Restaurace U Wébrů. Bistro Bohemia vytvořilo tandem s rakouským vinařstvím Hiedler, dováženým společností rakouska-vina.com. Family Hotel Okoř připravil italské menu a Vinograf bar & blog zve na degustaci vín z Krásné hory.

Podrobnosti naleznou zájemci na adrese www.praguewine.cz.

víno
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...