V hlavní roli len. Vzdušný, pohodlný, ideální k moři. A sluší v každém věku
FOTO: Pexels a Ingimage

V hlavní roli len. Vzdušný, pohodlný, ideální k moři. A sluší v každém věku

29. 6. 2023

Odpůrkyně lněného oblečení tvrdí, že se příliš mačká a jeho nositelky vypadají neupraveně. Jeho milovnice naopak ležérní, trochu zmačkaný vzhled obdivují. A co se týká pohodlí, lepší materiál, než len, na léto neexistuje.

Šaty, košile, topy, kalhoty, sukně... To vše se ze lnu vyrábí. Jde o oblečení, které je zpravidla volného střihu, takže sluší ženám hubeným i baculatým. V horkých dnech, které v poslední době jsou stále častější, jde o naprosto ideální způsob, jak vedra a dusna přežít.

Není to náhoda, že v zemích, kde jsou lidé na velká horka zvyklí, je právě lněné oblečení zcela běžné. Jen si vzpomeňme na Italy a Řeky, kteří večer vyrážejí ven ve lněných košilích, zatímco mnozí turisté se paří v tričkách z materiálů s různými umělými příměsemi.

Lněné oblečení má mnoho příznivců a mnoho odpůrců. Lidé, kteří si potrpí na eleganci nebo klasiku, často říkají, že se ve lnu necítí, protože je po chvíli nošení pomačkaný. Jenže oblečení z něho takové má být. Má působit ležérně, vzdušně, pohodlně a k tomu lehce pomačkaný vzhled patří.

Tady je malá inspirace, jak hezké mohou být dámy středního a vyššího věku ve lněných modelech, ať už v horkých dnech vyrážejí k moři, na venkov nebo třeba do lázní.

 

Snímek obrazovky 2023-06-23 v 10.37.13.png

Snímek obrazovky 2023-06-23 v 10.40.59.png

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.