NOVÁ FOTOSOUTĚŽ: 
Tento způsob léta zdá se mi...
Ilustrační foto: Pixabay

NOVÁ FOTOSOUTĚŽ:
Tento způsob léta zdá se mi...

1. 7. 2023

Sotva jsme rozeslali ceny za jarní fotosoutěž, rozjíždíme fotografické klání nové. K tématu nové fotosoutěže jsme si vypomohli citátem z románu Vladislava Vančury Rozmarné léto. A tedy zní: "Tento způsob léta zdá se mi..."

A právě tento citát doplní soutěžící fotografové v názvu své fotografie, resp. tím, co nafotí. Jaké bude léto podle vašich fotografií?

Co či koho nafotíte, bude záležet jen na vás. Mohou to být lidé ve vašem okolí, ale i příroda či krajina. My budeme hodnotit zejména kvalitu fotografií, ale i nápad, tedy to, čím citát doplníte. Například: "Tento způsob léta zdá se mi naprosto ideální."

Jaká jsou pravidla fotosoutěže?

Soutěž je určena pro registrované čtenáře portálu i60, kteří mají profil založen na své pravé jméno (fotografie vložené z profilů s neúplným jménem, přezdívkou či nickem budou ze soutěže vyřazeny). Podmínkou soutěže je vložení výhradně autorských fotografií, ideálně na šířku. Každý soutěžící může vložit do soutěže tři snímky na téma "Tento způsob léta, zdá se mi..." Zbytek citátu soutěžící musí doplnit ke své fotografii, k níž také přidá datum pořízení. Všechny snímky musí být pořízeny v letošním létě.

Redakce z fotosoutěže vybere autory tří fotografií, které oceníme voucherem v hodnotě 500 Kč na nákup vstupenek do Národního divadla. Další tři autoři získají knižní ceny od nakladatelství Portál. Fotografie můžete vkládat od tohoto okamžiku na tomto místě do 23. září 2023.

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...