Jen je nechte, ať se kroutí. Přirozenost je totiž v módě
Ilustrační foto: Pexels a Ingimage

Jen je nechte, ať se kroutí. Přirozenost je totiž v módě

17. 7. 2023

Nefoukat, nenatahovat, nežehlit, neuhlazovat. To jsou nejsympatičtější vlasové trendy současnosti. Zejména pro majitelky řídkých, jemných vlasů je to dobrá zpráva. Nač je trápit, když mohou přirozeně růst a sílit?

Většina žen si někdy v životě prošla obdobím, kdy byly jejich vlasy zničené. Barvením, neustálým foukáním, natáčením, trvalou ondulací nebo naopak rovnáním. Zejména v poslední době si mnohé mladé dívky poničily vlasy takzvaným žehlením. V módě bylo, aby byly naprosto rovné. Čím je žena starší, tím více pozornosti by svým vlasům měla věnovat.

Pod pojmem pozornost je však dobré představit si opatrnost, šetrné zacházení, co nejméně chemických či jinak drastických zásahů. Časté natáčení, foukání či žehlení může udělat paseku i v mladém věku, ovšem ve stáří to platí dvojnásob. Jen málokterá dáma má ve vyšším věku vlasy pevné a husté, zpravidla prořídnou, jsou jemnější, neposedné.

Cesta je jasná – nechat si je žít svým životem. Kroutí se? Tak ať se kroutí. Nač je vyrovnávat, nutit je do směru, do něhož se jim nechce? Nemusí jít o krásné pravidelné vlny či prstýnky, ty má málokdo. Vůbec nevadí, když je celkový vzhled neupravený, jako by neučesaný. Právě takový je nyní v módě.

Tady je malá inspirace a důkaz, jak hezky to vypadá, když je dáma vyššího věku přirozená a nechá vlásky, ať si žijí, jak se jim zlíbí.

 

Snímek obrazovky 2023-07-02 v 12.28.55.png

Snímek obrazovky 2023-07-02 v 12.27.06.png
                                                                                  Všechny fotografie: Ilustrační foto: Pexels a Ingimage
 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.