Když pořádná oslava, tak jedině na Vltavě
FOTO: Pavel Haž a Albatros group

Když pořádná oslava, tak jedině na Vltavě

15. 7. 2023

Žijeme v období zážitků. Ze všech stran na nás vykukují různé nabídky. Co takhle let balonem, potápění v bazénu, projížďka ve Ferrari, tandemový seskok padákem, stovky gastronomických pecek...

A tak když přemýšlíte o rodinné oslavě nebo o firemním setkání a o překvapení pro své blízké, nevíte, kam sáhnout. Přitom je to jednoduché. V Paříži i Londýně se vydáte na projížďku po Seině či Temži, abyste si potvrdili, že výhled na město z hladiny řeky je opravdu úchvatný. Zkusili jste si dopřát podobný pohled z Vltavy?

Je to stejně atraktivní jako v případě dalších evropských měst. Ale proč nezkusit něco nevšedního? Proč nezorganizovat rodinnou slávu na palubě lodi? Útulný Albatros II, který prošel v roce 2021 rekonstrukcí, může na své vnitřní a na sluneční palubě přivítat až 70 hostů. V moderním interiéru je pak možné poskytnout občerstvení formou rautu, který připravuje kuchyně proslulého botelu Albatros, který je zárukou pestré a velmi kvalitní nabídky.

Avšak na formě občerstvení je možné se domluvit. Fantazii se meze nekladou a na všem se můžete domluvit s provozovatelem lodi Vladislavem Pravdou na adrese info@boatalbatros.com.

PHIMG_2493.jpg

PHIMG_2486.jpg

Během dvou až tříhodinové plavby se podíváte na Karlův most zespodu, na Národní divadlo, na Kampu, projedete zdymadlem až pod Vyšehrad a budete moci obdivovat i začínající stavbu mostu z podolských Dvorců na smíchovskou stranu. Uvědomíte si, jak se Praha mění a jak se přizpůsobuje moderním časům.

Zdálo by se, že je podobné setkání luxusem. Když si ale uvědomíte, kolik dnes zaplatíte za podobnou akci v běžné restauraci, přijde vám oslava na palubě lákavější. Výhodou je také skutečnost, že budete v uzavřené společnosti rodiny a přátel. A konec konců. Bude to nevšední zážitek a o ten jde přece především!

oslava Praha
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...