Modrobílá krása. K létu patří, sluší a navíc ubírá roky
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Modrobílá krása. K létu patří, sluší a navíc ubírá roky

21. 8. 2023

Kombinace modré a bílé barvy je klasika, ve které vypadají dobře mladá děvčata i dámy vyššího věku. Většinou si pod ní představíme proužky, případně tričko a džíny. Jenže variant, jak sladit modrou a bílou, je mnohem více.

Šaty s totožnými vzory a střihem zpravidla vypadají nejlépe, když jsou provedeny v modrobílé kombinaci. Obvykle jsou vyprodány dříve než úplně stejné, jen třeba zelenobílé, červenožluté, růžovomodré. Totéž platí o košilích. Zářivě světle modrá s bílými proužky se objevuje desítky let v kolekcích nejznámějších návrhářů, nikdy neomrzela a když se nějaká zvláště povedená varianta objeví v konfekci, je hned pryč, zatímco totožné košile v jiných barevných provedeních dál visí a čekají na své majitelky.

Někdy stačí dodat k bílému tričku výrazný modrý šperk nebo šátek. Nebo naopak k modrému oblečení něco výrazně bílého. Modrobílý květinový vzor v létě také zpravidla sklízí pochvalné pohledy, ať už jde o květy velké, výrazné nebo naopak vzorek velmi drobný.

Modrá a bílá omlazuje. Ne, nenamítejme teď, že jde o hloupé slovo, protože zralá sebevědomá dáma se nehroutí nad vráskami, hrdě svůj věk přiznává a žádné omlazování nepotřebuje. To je sice pravda, ale zároveň je fakt, že v některé barvě se podíváme do zrcadla a připadáme si takové nějaké nanicovaté. A právě to o modré a bílé kombinaci neplatí.

Tady je malá inspirace, co si představit pod tím, o čem právě byla řeč.

 

moda3.png

moda2.png
                                                                                                                  Ilustrační foto: Pexels a ingimage

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.