Muži se oslovují vole a chodí spolu do hospody
FOTO: Jaromír Šiša

Muži se oslovují vole a chodí spolu do hospody

14. 9. 2023

Tam pivem zocelí myšlenky a několikrát obrátí v hrobě Einsteina, smáznou Pascala, zahanbí starověké mudrce, a tak nejen zachrání svět, ale ještě ho posunou o kousek dál. Mají filosofii hledět dopředu, nikoliv do zrcadla, protože vrásky jim sluší a chlap bez pupku je mrzák.

Stravování mají rozházené, což pořeší pitným režimem. Když únavou nezalehnou ovladač, sledují v televizi především fotbal, politiku a souboje kuchařů. Dokonale všemu rozumí, jenom každý jinak. Když se pohádají, dají si panáka, přes držku nebo z nedostatku času obojí na jeden zátah a druhý den už spolu zase hází škopky za límec. Že jsou ješitní vůbec netuší, což je žene dopředu, někdy i předbíhá.

Kamarádům nezištně pomáhají. Doma lepí modely letadel a kutí. Přes všechny urgence si půl roku nevšimnou prasklé žárovky ve sklepě. Pokud se jim něco nechce, nikdo je nedonutí. Velice kreativně se umí vymlouvat, pouze bolest hlavy přenechávají z tradice manželce. Jen neodjíždí k mamince, ale odchází do hospody.

Nepřezouvají se, ani když je umytá podlaha, a ponožky nechávají u postele. Bundy a saka dávají na ramínka zásadně obráceně. Mají nepřekonatelný smysl pro přehledný nepořádek a věci odkládají na několik osvědčených míst. Tím vytváří dokonale vycentrovaný b.rdel. Když zaběhnuté chování změní, jsou v podezření, že mají milenku. Pak umí být rafinovaně nenápadní a kromě nich si toho nikdo nevšimne.

Všechny vydělané kačky předávají v bloku manželce, zbytek ukládají na tajný účet. Pokud jsou svobodní, odevzdávají peníze v pravidelných splátkách v oblíbené restauraci, aby neměli kredit v ponoru.

U rodinné dovolené se nejvíc těší na balení. Po návratu se vždy potvrdí, že manželce úplně stačí na den troje šaty a dvoje boty, zvláště když se jedná o puťáky s krosnou na zádech. Na pláži se jim lepší zrak a kazí sluch. Manželce namažou záda až po důrazném žďouchanci. Na cyklodovolené opravují na dámském kole nahlášené závady, které tam nejsou.

U počítače jim odumřou bubínky a jakékoliv informace, podávané sebevětší intenzitou, nevnímají. O požáru střechy se dozvědí až po upozornění zasahujícím hasičem.

Při vaření jsou velice nápadití a mají skvělé výsledky, protože jim neradila maminka a recepty si nepamatují. Povinností ženy je vždy výrobek pochválit a doporučit ostatním.

Jak je něco píchne, hned běží k doktorovi. Tam oznámí diagnózu, domáhají se komplexního vyšetření a navrhnou léčbu, den konání a tým lékařů nezbytné operace.

Jejich jediným prohřeškem je, že nechávají prkýnko nahoře.

muži životní styl
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.