Elegance a pohodlí v jednom - dámské svetry, které jsou perfektním doplňkem vašeho looku!
.

Elegance a pohodlí v jednom - dámské svetry, které jsou perfektním doplňkem vašeho looku!

15. 9. 2023

I pro ty nejotužilejší z vás je dámský svetr takřka povinnou podzimní a zimní výbavou. Jak ho nosit, abyste z něj udělala elegantní módní doplněk nejen do kanceláře, ale klidně i na nějakou speciální příležitost? Taky je několik tipů pro nadcházející sezónu!

Klasika, která rozhodně nezarmoutí

A k té naprosto jistě patří kombinace svetru a džínových kalhot! Velmi elegantně budete působit ve slim džínách, které podtrhnou vaše štíhlé nohy a v jakémkoli typu oversize svetru. V tomto outfitu můžete směle vyrazit do kanceláře, na pracovní oběd, ale klidně i večer do kina. Univerzální, elegantní a zároveň velmi pohodlný outfit! Doplňte ho o vysoké kozačky a dodejte mu tak pořádný šmrnc!

Tuto kombinaci ale můžete také ozvláštnit! Jakmile džíny vyměníte za legíny s koženým efektem, vznikne úplně nový outfit, který si v eleganci a pohodlí nezadá nic se svým osvědčeným předchůdcem. V tomto případě si klidně vyhrajte i s páskem. Upozorněte díky němu na svůj pas. Jen myslete na to, že dámský svetr by měl být určitě v prodloužené délce, alespoň do půlky stehen!

Klasický outfit do práce tvoří také kombinace svetru a vaší oblíbené košile. Volíte-li barevnou, vypadá velmi dobře ladění svetru a košile tón v tónu. S bílou košilí si pak bude rozumět prakticky jakákoli barva svetru. A chcete-li tomuto outfitu dodat trochu originality, oblékněte džínovou nebo kostkovanou košili. Límeček a rukávy nechte samozřejmě laškovně vykukovat!

A košilové kombinace ještě zdaleka nekončí. Pod dámský kardigan oblékněte oversize košili, ideálně pořádně dlouhou. Perfektně budete vypadat v džínách, chino kalhotách, ale i zajímavých legínách - například právě v těch s koženým designem. 

Něco pro romantické duše

Řadíte se k romantičkám, které ani třeskuté mrazy nerozhodí? V tom případě gratulujeme - máte totiž další možnosti, jak elegantní svetry kombinovat. Výborně vypadá kombinace s romantickými květovanými šaty. Oblékněte si ty s tmavým podkladem a malými kvítky a doplňte je o oversize svetr v béžové barvě. Když bude mít navíc výrazný pletený vzor, tím lépe! 

Romantickým šatům a sukním ale nesluší jen oversize velikost. Sáhnout můžete i po knoflíčkovém kardiganu, který podtrhne celkové romantické ladění. Budete v něm vypadat nesmírně něžně! V tomto případě se nebojte ani výrazných barev nebo vzorů. Pokud je vaše sukně jednobarevné, zkuste kontrastní kombinace - například zelenou a růžovou. Vytvoříte tím velmi originální outfit!

Jemně mohou také vypadat pletené vesty. Ty navíc dají vyniknout šatům s dlouhými rukávy. A i přes ty nejstudenější dny vás skvěle zahřejí! Pletené vesty samozřejmě můžete nosit také v kombinaci s kalhotami a košilí. Jako by pro sebe byly stvořené!

Pokud si právě vybíráte váš nový svetr, přemýšlejte už předem, jakým způsobem ho budete ladit ke zbytku vašeho outfitu. Opravdu široký výběr dámského oblečení najdete na https://www.sinsay.com/cz/cz/zena. Romantické dámské šaty, elegantní legíny i klasické džíny tady na vás čekají a těší se, jaké originální kombinace s nimi vymyslíte. Nebojte se popustit uzdu své fantazii a nechte váš každodenní outfit promlouvat o vaší osobnosti! 

móda
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.