Věrnost se opravdu vyplácí
Všechny fotografie: Pavel Haž

Věrnost se opravdu vyplácí

30. 9. 2023

Určitě máte místa, na která se rádi vracíte. Vyhovuje vám přátelská atmosféra, stálá kvalita služeb, čistota a pořádek, vlídný a usměvavý personál?  K takovým místům pro mne již po řadu let patří hotel Port na břehu Máchova jezera.

Je to mimo jiné jediné zařízení u českého moře, které má vlastní písčitou pláž. Hosté tady mohou brázdit vlny na šlapadlech, katamaránech, paddleboardech či na loďkách i s elektro pohonem. Špičková půjčovna sportovního vybavení kromě vyjmenovaných vodních plavidel disponuje i rybářským vybavením (povolenka k rybolovu je k dispozici v recepci hotelu), jízdními koly, elektrokoly i koloběžkami. Půjčit si můžete dokonce i přídavný vozíček za kolo pro nejmenší. V hotelovém lesoparku si můžete zahrát minigolf, tenis či nohejbal.

V letních měsících je hotelovým hostům k dispozici beach volejbal, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma a přes terasu je možné se dostat do vnitřního bazénu s možností využití protiproudu, vířivky a oblíbené parní lázně. Ve stejném podlaží hotelu se nachází multifunkční sál, kde je možné hrát badminton či stolní tenis. V těsné blízkosti sálu si máte šanci zahrát  bowling na dvou drahách. Hotel nabízí i saunu, mini fitness a masáže.

IMG_2679.jpg


IMG_2678.jpg

V baru navazujícím na rozlehlou prosluněnou recepci si můžete dopřát kávu, čepované pivo a další rozličné nápoje a míchané drinky. Kuchyně vyhovuje nárokům českých tradičních receptur i moderního zdravého stravování. Jídlo je servírováno nejen ve vzdušné restauraci, ale i na zastíněné terase s výhledem na jezero. Ubytování má vysokou úroveň. Prostorné a čisté pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem, sociálním zařízením, TV a minibarem. Nechybí ani klimatizace a WIFI připojení. V noci hlídané parkoviště je přímo v areálu hotelu.

Důvodů, proč se sem vracet, bylo vyjmenováno opravdu dost. Avšak to není všechno. Spokojení hosté mají možnost využít věrnostní program Regata+, do kterého se mohou přihlásit v hotelové recepci. Věrnostní karta poskytuje všem svým držitelům stálou slevu ve výši 15% na pobyt či zakoupené služby nebo zboží. Nárok na první věrnostní bonus má ten, kdo si přímo v hotelu objedná pobyt a služby za nejméně 5 000 Kč. Po zařazení do věrnostního programu má každý člen možnost vybrat si z galerie, jaké odměně dá přednost. „Odměny mohou být v ubytovacích či gastronomických službách. V podobě ubytování pro 2 osoby, romantický oběd nebo večeře, degustace rumů, víno z Chateau Valtice, či jako masáž, bowling zdarma a mnoho dalšího. Snažili jsme se našim hostům předložit širokou škálu odměn,“ říká Zuzana Burešová, ředitelka hotelu Port.

O podrobnostech celého programu je možné se informovat nejen na webových stránkách hotelu Port, ale i na stránkách krkonošského hotelu Horizont, kde tento věrnostní program platí také. Věrnost se vyplácí, a to ve všech sférách života.

cestování Česko
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.