Pohodlí vs. styl: Najít rovnováhu mezi stylem a pohodlím
Komfort vers. styl

Pohodlí vs. styl: Najít rovnováhu mezi stylem a pohodlím

4. 10. 2023

Pokud máte rádi pohodlí a zároveň si potrpíte na stylové oblečení a boty se zajímavým designem, musíte tyto 2 zmíněné položky skloubit. Někdy to může být docela oříšek.

Jestliže nejste zrovna módní znalci, nemusíte si zoufat. My vám totiž na následujících řádcích poradíme, jak docílit komfortních a zároveň trendy outfitů. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Jak poznat kvalitní oblečení, boty a módní doplňky?

Často se nám může stát, že se nám ve výloze či na e-shopu líbí nějaké oblečení a při bližším zkoumání zjistíme, že je nekvalitně ušité a zhotovené. Také se nám může stát, že trendy kousek od pohledu není vůbec pohodlný při zkoušení. Jak tedy poznat na první pohled či po prvním vyzkoušení kvalitní kousek? Na to si odpovíme níže. Dobře ušité oblečení, doplňky či boty musí mít precizně zarovnané švy. Nikde by nemělo nic trčet nebo překážet. Kvalitní boty pak poznáme podle podrážky. Ta by měla být zase dobře odpružená, aby správně tlumila dopady chodidel při kontaktu se zemí. Kvalitní zboží pak poznáme také podle jeho prodyšnosti. Tady se bavíme zejména o obuvi nebo o oděvech. Ve vhodných kouscích se nebudete zbytečně potit. Barva na obuvi a na doplňcích by se neměla ani odírat. Podle toho se často poznají i padělky. Na ty si dejte v dnešní době pozor. Abychom předešli jejich nakupování, zaměřte se na ověřené prodejce světových značek. Internetový obchod PRM s prémiovými značkami je jeden z těch ověřených zákazníky. Zkuste se tedy na jejich nabídku podívat i vy. Jistě nebudete zklamaní. Zároveň myslete i na to, že kvalita a trendy design musí jít u výrobků ruku v ruce. Nedělejte zbytečné ústupky na žádné straně, nevyplatí se.

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně in?

Aby byl náš outfit nejen pohodlný, ale také trendy, měli bychom mít přehled o módních barvách pro danou sezónu. V té letošní budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Tmavě modré, hnědé či zelenkavé oblečení, boty či doplňky tak budou letos skvělou volbou. Vsadit však můžeme letos i na bílou nebo na černou klasiku. V tomto případě jde totiž o barvy univerzální, které z módy nevychází. Jako bonus pak můžete černou a bílou kombinovat i s dalšími pestrobarevnými barvami nebo se vzory a s motivy. Ale pozor! Vybereme-li si pestrobarevné boty nebo obuv se vzory a s motivy, měli bychom k ní volit už jen decentní jednobarevné oblečení. Naopak k jednobarevné minimalistické obuvi si můžeme dovolit obléci i vícebarevné výrazné oblečení nebo vzorované oděvy. Jak se v módě říká, méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit až chaotickým dojmem. A tomu se chceme při sestavování trendy outfitů vyhnout.

Jak k sobě kombinovat jednotlivé druhy oblečení a obuvi, abychom byli trendy?

V letošní sezóně budou in zejména kalhoty s vysokým pasem s rozšířenou nohavicí. Obléci si k nim můžete denimovou či koženkovou bundu. Za zmínku pak stojí také módní sneakersy. Ty kombinují pohodlný styl a nadčasový design. Zvláště komfortní jsou sneakersy na robustní platformě. V těch se vám bude chodit jako v bavlnce. Pokud máte rádi sportovní outfity, můžete vsadit na pohodlné oversize oblečení. V kurzu jsou dále kostkované košile, ale také halenky v tzv. boho stylu. Jistě si mezi trendy oblečením vyberete to pravé i vy. Vždy se však koukejte i na kvalitu zpracování, nejen na design. Jedině tak se budete ve vašem outfitu cítit komfortně a zároveň stylově.

móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.