Provoněné Vánoce se Saloos
FOTO: Saloos, česká přírodní kosmetika

Provoněné Vánoce se Saloos

10. 11. 2023

Že neexistuje perfektní vánoční dárek, kterým potěšíte téměř každého napříč generacemi? Saloos vytvořil kouzelnou sadu 100% přírodních esenciálních olejů Vánoční pohoda, která potěší smysly i duši. Využít ji můžete k provonění prostor v aromalampě i aromadifuzéru.

S láskou vybrané přírodní směsi i jednodruhové esence připomínající nejkrásnější období v roce jsou zabalené ve zlatem se třpytící krabičce s vánočními motivy. Typické adventní vůně stromečku v podobě éterického oleje Borovice a sladkého citrusu Mandarinky doplňují 100% přírodní směsi s vánočními názvy i etiketou. Kouzlo Vánoc vyvolá vzpomínky na čerstvě upečené perníčky, s Vánoční hvězdou si zpříjemníte chvíle čekání na Ježíška díky voňavému punči a Veselé Vánoce dokreslí příjemnou atmosféru vůní stromečku, vánočního koření a citrusů. Provoňte svůj domov vánoční pohodou a objevte pravou esenci Vánoc.  

2311_ekarta_vanocni pohoda_sada.jpg

Obecně aromaterapie Saloos:

Poznejte výjimečné účinky a vůně Saloos 100% přírodních esenciálních olejů. Důvěřujeme přírodě a vůním, které nabízí. Poskytujeme široký výběr 100% přírodních a bio esenciálních olejů, se kterými můžete hýčkat své smysly. Každý éterický olej má svoji unikátní vůni i účinky pro navození dokonalé harmonie. Ať už hledáte relaxaci, energii, zklidnění či povzbuzení, v početné nabídce Saloos esenciálních olejů naleznete vždy to, co potřebujete. Objevte jedinečné skutečně přírodní vůně a vykouzlete si s nimi lepší den.

Tuto novou sadu 100% přírodních esenciálních olejů  pro vánoční pohodu i spoustu dalších tipů na skvělé dárky z přírody pro krásu i pohodu těla a duše najdete a www.saloos.cz

kosmetika péče o pleť
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.