Íčkařský kalendář na rok 2024
FOTO: Lenka Měkotová

Íčkařský kalendář na rok 2024

16. 11. 2023

V průběhu podzimu probíhala fotosoutěž o "nejkrásnější fotky uplynulého roku." Vybrané snímky z této soutěže tvoří páteř nástěnného kalendáře na rok 2024. Podívejte se, jak bude kalendář vypadat.

Nový kalendář obsahuje celkem 37 snímků, z toho 32 fotografií vzešlo z poslední fotosoutěže a zbývajících pět snímků doplnila redakce z rubriky Foto dne. Kalendář je na poslední straně tradičně obohacen o básně íčkařských autorů. Prosíme autory básní i snímků doplněných z rubriky Foto dne, aby nám potvrdili, že se zařazením do kalendáře souhlasí.

Kalendář půjde do tisku koncem příštího týdne, tzn., že na našem společném setkání 12.prosince bude k vyzvednutí. Jeho cena zůstává stejná jako loni, tj. 240 Kč.

Budeme rádi, když nám do komentářů napíšete, zda budete mít o nástěnný kalendář na rok 2024 zájem a případně o kolik kusů, abychom věděli před tiskem přibližný počet výtisků. Ti, kteří si nebudou moci kalendář vyzvednout osobně, bude zaslán poštou na základě objednávky v našem e-shopu, kam bude kalendář zařazen v příštím týdnu.

Jednotlivé strany kalendáře si můžete prohlédnout pod tímto článkem v galerii.

fotografování i60.cz kalendář
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.