Čutálisti zapařili. No a co?
Ilustrační foto: Pixabay

Čutálisti zapařili. No a co?

20. 11. 2023

Coufal, Kuchta, Brabec. Fotbalisté, reprezentující Česko, šli před posledním zápasem kvalifikace na Euro zapařit do olomouckého nočního klubu. Ostuda, skandál, průser? Ne. Jen obraz českého fotbalu.

Sportu, který se stal v posledních letech nemravnou šaškárnou. Sportu plném leváren a korupce. Sportu, jehož generálním sponzorem je firma tyjící ze sázek gamblerů. Dvaadvacet primadon na hřišti, stovky násilníků v hledišti...

Je mi upřímně jedno, jestli se čeští fotbalisté dostanou na evropský šampionát nebo ne. Už to dávno nejsou borci, kteří se se lvíčkem na prsou srdnatě rvou o výsledek. Současným "špílmachrům" či spíše jen machrům, je reprezentace země (až na výjimky) ukradená. Mají své jisté miliony z klubů, které je zajistí na celý život. Čest reprezentovat? Na to se tu už dlouho nehraje.

Tři hříšníci byli z repreparty vyřazeni. Teď od nich jistě uslyšíme, jak je ten zkrat mrzí. Vedení českého fotbalu se bude chvíli kát a samo sobě si nalhávat, že český fotbal je v cajku. Panenko skákavá, není. Je to prostředí všehoschopných bafuňářů, kteří si loví ve svých rybníčcích pověstné kapříky. Už od divizí.

Český fotbal si nezaslouží být mezi elitou, dokud se neuzdraví. Olomoučtí flamendři jsou jen malým vředem na prohnilém českém fotbalu. Ale co, je to jen fotbal.

fotbal glosa sport
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.