Jaký vánoční dárek vybrat, když nechci darovat peníze v obálce?
FOTO: Shutterstock

Jaký vánoční dárek vybrat, když nechci darovat peníze v obálce?

4. 12. 2023

Ponožky, láhev alkoholu, bonboniéry a peníze v obálce. Každý z nás takový dárek k Vánocům v minulosti nadělil. Udělejte letošní Vánoce nezapomenutelné a splňte vašim blízkým jejich sen.

Existuje něco, co si váš vnuk, dcera nebo zeťák vždycky přáli zažít, ale nebyl na to čas, prostředky nebo odvaha? Pro někoho to může být let balónem, jízda v supersportu nebo vzlétnout a stát se pilotem letadla. Chápeme, že plnit sny není levná záležitost, ale může. Spoustu zážitků pořídíte i do symbolické 1 000 Kč.

Vánoční dárky pro děti

Nevím, jak to máte Vy, ale já si z dětství pamatuju, jak jsem šel s tátou poprvé na ryby, projel se na babetě, nebo když jsem poznal svět z koňského sedla. Zkrátka, to, co jsem si odnesl byly společné chvíle a zážitky. Nadělte vnoučatům pod stromeček zážitek místo hraček, ať mají v dospělosti na co vzpomínat.

Kluky potěšíte spolujízdou v supersportu na okruhu v Hradci Králové, kde si vyberou, jakým autem se projedou. Na výběr budou mít z Ferrari, Porsche, Audi a Nissanu. Holky zase ocení dvě hodiny na ranči s koňmi.

Snímek obrazovky 2023-12-04 v 11.01.29.png
                                                                                        Jízda ve sporťácích na okruhu: firmanazazitky.cz

Vánoční dárky pro ženy

Vybrat ten správný zážitek pro ženu může být oříšek. Často slýchávám, že pro spoustu žen je sen proletět se v horkovzdušném balónu. Co na něj říká paní Pavlína: „Zážitek, který si přeji od svých 40 let. Byli jsme ve výšce, letěli jsme proti kopci a vypadalo to, že proletíme křovím, lízli jsme špičky stromů, políbili travičku na louce a na závěr úžasné přistání i s položením koše. Nádhera. Závěrem křest a přijetí do šlechtického rodu. Doporučuji všem, tento zážitek je na celý život.“

Snímek obrazovky 2023-12-04 v 11.01.25.png
                                                                                 Let balónem nad Karlštejnem zdroj: firmanazazitky.cz

Vánoční dárky pro muže

Každý chlap má svůj klukovský sen. Splňte jim ho tyto Vánoce. Však to znáte, říkají, že všechno mají a nic nechtějí. Vzpomínky na zážitek si však ponesou po celý život. Co na svůj vánoční dárek říká pan Stanislav, který dostal pod stromeček jízdu v rallye speciálu Ford: „Dárek, jízda v závodním Fordu, předčil mé očekávání. Jednak vlastní řízení vozu na letišti mezi kuželi, ale především nevymazatelný zážitek s pilotem   jako spolujezdec. Adrenalin běhá na plné obrátky, doporučuju a děkuji týmu Allegrie.“

 

Splňte sen vašim blízkým a udělejte letošní Vánoce nezapomenutelné. Ať už hledáte vhodný zážitek pro ženy, muže nebo děti, vyberte ten pravý Vánoční dárek s Allegrií – Firmou na zážitky.

 

aktivní senioři nákupy vánoční dárky
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.