Poslední soutěže roku 2023: 
Vánoční vzpomínání a Zážitek roku
Ilustrační foto: Pixabay

Poslední soutěže roku 2023:
Vánoční vzpomínání a Zážitek roku

7. 12. 2023

Nenecháme své čtenáře odpočinout. Ještě jsme nerozdali ceny vítězům podzimních soutěží a už tu máme další soutěž. Letos poslední. Téma? Vánoční vzpomínání a Zážitek roku.

Vánoční vzpomínání

Advent a vánoční svátky by měly být obdobím klidu, pohody a rozjímání. Jenže všichni víme, že tomu tak mnohdy není. Přípravy na Vánoce jsou často fyzicky i psychicky náročné. Přesto většinou na Vánoce vzpomínáme rádi, protože jsou spojeny s celou řadou nezapomenutelných zážitků. A právě o ty se nyní můžete podělit. Na jaké vánoční svátky nejčastěji vzpomínáte a proč? Jak jste prožívali svátky jako děti, anebo jako rodiče malých dětí? Co se zajímavého či veselého událo v době adventu, Vánoc či Silvestra ve vaší rodině? Sepište svůj příběh na téma "Vánoční vzpomínání".

Zážitek roku

Další téma je už naše tradiční, které zařazujeme na konec roku. Co bylo vaším nejsilnějším zážitkem roku 2023? Byla to nějaká veselá příhoda s přáteli, zahraniční dovolená, nebo třeba něco, co jste společně zažili s vnoučaty? Kterou událost považujete za váš "zážitek roku"?

Pravidla soutěže

Každý registrovaný čtenář může sepsat na každé téma jeden soutěžní příspěvek a vložit jej do soutěže prostřednictvím svého čtenářského profilu. Přivítáme, když budou příspěvky doprovázeny fotografiemi, ale není to podmínkou. Všechny příspěvky budou označeny štítkem Poslední soutěž 2023. Do titulku (nadpisů) soutěžních článků uveďte vždy téma, např. "Vánoční vzpomínání: Jak jsme lovili kapra", "Zážitek roku: Letní tábor pro seniory."

Soutěž začíná dnes a skončí 31.12.2023. V prvních dnech příštího roku vyhlásíme autory vítězných příspěvků. Ty tentokrát určí los. Všechny příspěvky označíme číslem a budeme losovat tři vítěze, kteří získají voucher na nákup vstupenek do Národního divadla v hodnotě 500 Kč a další tři sadu konopných přípravků.

Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme hezké a klidné dny adventní.

 

Poslední soutěž 2023
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.