Zábavná výzdoba, která udělá radost zejména vašim vnoučatům
Ilustrační foto: Pexels

Zábavná výzdoba, která udělá radost zejména vašim vnoučatům

15. 12. 2023

Sovy, medvídci, autíčka, panenky... Vánoční stromeček nemusí být ověšen jen tradičními koulemi, perníčky či ozdobami z proutí. Pro někoho je netradiční zábavná výzdoba nepřijatelný kýč, ale děti nad ní zpravidla jásají.

Pokud někdo zdobí stromeček především pro radost dětí, není od věci se zamyslet, co by jim vlastně tu radost znásobilo. Perfektně vyladěné drahé designové ozdoby, kolem kterých se člověk bojí projít, aby nespadly a neznehodnotily se, jsou sice krásné v časopisech, nicméně, když jde o Vánoce s dětmi, zpravidla boduje něco jiného. Vše, co je barevné, zábavné, blýskavé. Děti mají rády, když jsou vánoční stromečky poněkud přeplácané.

Je jedno, zda jde o ozdoby po babičce promíchané s těmi moderními nebo nově nakoupená sada chlupatých medvídků či soviček, hlavní je, aby bylo na co koukat. Čím je všeho více, tím lépe. Baví je to víc než decentní ozdoby ze slámy či skla.

Milovníci elegance a minimalismu si sice zoufají, nicméně radost z toho, že se pak rodina vzhledem netypického stromečku dobře baví, je zpravidla uklidní. Zkrátka, když vnoučata navštíví prarodiče a uvidí tam stromeček plný plyšáků, užasnou a vsaďme se, že budou nadšené.

Tady je malá inspirace, jak brutálně zábavné zdobení vánočních stromků může být. Jistě, není to pro každého, ale děti takové Vánoce rozhodně upoutají. A nebojme se, že jim zkazíme vkus. Vždyť je to jen hra.

 

Snímek obrazovky 2023-12-11 v 9.24.28.png

Snímek obrazovky 2023-12-11 v 9.26.08.png 

Snímek obrazovky 2023-12-11 v 9.32.08.png
                                                                                                                           Ilustrační fotografie: Pexels

 

 

 

Vánoce vánoční strom
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.