Sexuální fantazie
Ilustrační foto: Pixabay

Sexuální fantazie

18. 12. 2023

Muži myslí na sex každých sedm minut a ženy každých pět. Takže já jako žena prostě myslím na sex prakticky kudy chodím.

Když jsem pracovala v televizním magazínu Sama doma a zavítala k nám do vysílání paní magistra z výzkumné laboratoře evoluční sexuologie, aby pohovořila o našich sexuálních fantaziích, učinila mi tím velkou radost, protože není nad to, když se jeden může poučit v pracovní době zadarmo, a ještě takto odborně.

Paní magistra umí vyprávět plynule, zajímavě a poutavě, ani se u tak žhavého tématu nezakoktá! Radost poslouchat. Hned zpočátku nás ubezpečila, že snít o sexu a sexuálních praktikách jakéhokoli druhu je normální, i když je to v pracovní době. Teda ona to přímo takhle nespecifikovala, ale vzhledem k tomu, že nám sdělila, že sníme prakticky pořád, tak je jasné, že se to týká i té pracovní doby.

Já si tedy osobně taky myslela, že je to normální, ale když vám to potvrdí samotná vedoucí sexuálního výzkumu, tak je to tutový. Snít se má, snít se musí a kolikrát je to větší zábava než samotný sex, obzvlášť po letech neslaného nemastného manželství.

Paní magistra dále potvrdila, že pokud máte hodně praktických zážitků v této zajímavé oblasti lidského konání, máte taky daleko víc fantazie než nějaký nezkušený chudák.

Pracovníci výzkumné laboratoře evoluční sexuologie mají zcela určitě nejvíc informací, co se sexu jako takového týká. Jen by mě zajímalo, jestli mají taky sexuální fantazie. Protože, ruku na srdce; nějak mi nejde na rozum, že by mou pracovní náplní byl od rána do večera sex. To je každá sexuální fantazie nošením dříví do lesa, potažmo tahání si práce domů. Tak to musí být otrava.

Rozhodla jsem se, že až k nám zase paní magistra přijde pohovořit o nějakém sexuálním tématu, zkusím se jí zeptat, jak to má ona s tím sexem. Já osobně bych se jí bála, být chlapem. Všechno ví, všechno zná, nic ji nepřekvapí, sex je pro ni denní chleba, a to doslova.

Tak vám povím, jsem ráda, že jsem se líp neučila. Mohla bych být dnes taky výzkumnicí a všechno vědět a všechno znát. Na fantazii by mi už nezbyl čas. Ale třeba je to všechno jinak, třeba mají sexuální výzkumníci sexuální fantazii takovou, že bychom my, obyčejní smrtelníci, koukali.

Prozatím končím a jdu si sednout s kafem do křesla. Je čas na sexuální fantazie…

 

 

 

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.