Široké kalhoty jsou hitem, ale pozor, nemusí slušet každé ženě
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Široké kalhoty jsou hitem, ale pozor, nemusí slušet každé ženě

14. 3. 2024

Jedná se o jasný módní trend, který zaplavil přehlídková mola i nejobyčejnější obchody s levným oblečením. Široké nohavice jsou nyní všude, ty úzké, takzvané slimky, jsou na ústupu.

Ve dvaceti taková zpráva ženu značně znejistí, po padesátce si jí můžeme buďto vůbec nepovšimnout nebo se jen tak pro zpestření na nějaké ty široké plandavé kalhoty podívat. Líbí? Nelíbí? Sluší? Nesluší? Od toho móda je, aby vzbuzovala tyto otázky. Mnoho žen říká, jde o ošklivý trend, úzké nohavice považují za slušivější. Jiné si naopak libují, obepnuté kalhoty jim připadají nevkusné a široké velebí za to, že skryjí nějakou tu bujnější křivku v dolní polovině těla.

Každopádně do teplých dnů jsou takové volné kalhoty výrazně vhodnější, než úzké, nicméně nyní zaplavily obchody i v teplejších provedeních, nosí se k zimním bundám, ke kabátům a už nyní je jasné, že z jarních kolekcí nevymizely, naopak, upevnily svou pozici výrazného módního trendu. Kdo rád pozoruje lidi kolem sebe, určitě mu neušlo, že mnoho mladých dívek už v takových plandavých širokých kalhotách chodí. A je tady zase ta otázka – sluší nebo nesluší?

Odpověď si musí najít každý sám, každopádně je dobré o takové široké variantě vědět. Jsou totiž dámy, které v nich vypadají dobře a je jedno jestli je jim dvacet nebo šedesát. Minimálně už kvůli pohodlí neuškodí nějaké takové zkusit.

 

Snímek obrazovky 2024-02-24 v 10.49.56.png

Snímek obrazovky 2024-02-24 v 10.51.50.png
Ilustrační fotografie: Pexels a Ingimage

 

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.