V lázních jsem si to užila

V lázních jsem si to užila

24. 2. 2012

Když jsem své nejlepší kamarádce oznámila, že mi doktor doporučil lázně, zavrtěla nevěřícně hlavou s dotazem: \"A ty fakt pojedeš?\"

Ujistila jsem ji, že rozhodně pojedu a pěkně si to tam užiju! 

Myslím si, že do lázní jezdíme za účelem rehabilitace a léčení. O tom, že bych jela do lázní za jiným účelem, jsem opravdu nepřemýšlela. Jsem sice společenský tvor, ráda se s lidmi poznávám a povídám si s nimi, že bych však jela do lázní hledat nějaké povyražení? To mě opravdu nenapadlo. Jsem však rozhodnuta pěkně si to tady užít! 

Krásný lázeňský park. Nádherný slunečný den. Všude plno laviček, které lákají k posezení. Nechám se na chvilku zlákat a usednu. Sedím a na  nic nemyslím. Vnímám ticho a klid.  Seděla bych déle, ale čeká mě bylinková koupel, masáž a cvičení...
 
A takhle podobně již uplynulo deset dnů mého pobytu.
 
Přečetla jsem tři knížky, zúčastnila se dvou promenádních koncertů, pěveckého a komorního koncertu a besedy s lékařem. Prohlédla jsem si výtvarná díla paní G. a  navštívila blízké okolí. Neuteče mi žádná taneční zábava. Poznala jsem spoustu lidí a dozvěděla se spoustu nových věcí.
 
A pokud se zrovna žádná taneční zábava nekoná, prožívám krásné večery jen tak, ve dvou. Na cestu do lázní jsem si totiž \"přibalila\" svého miláčka-manžela.
 
To aby kamarádka nepochybovala o účelu mé cesty do lázní!
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.