Hlavní hvězdou plesu v Opeře
byla vnučka Charlieho Chaplina

Hlavní hvězdou plesu v Opeře
byla vnučka Charlieho Chaplina

26. 2. 2012

Ples v Opeře se letos vydařil, i když to původně vypadalo, že tuto údajně „snobskou“ oslavu výrazně zkomplikují protestanti. Nejzářivější hvězdou plesu byla vnučka slavného komika Charlieho Chaplina – modelka a herečka Kiera Chaplin.

„Během protestů před zahájením akce nedošlo k narušení veřejného pořádku, policisté zasahovat nemuseli,“ řekla policejní mluvčí Jana Rösslerová. Na bezpečnostní opatření kolem budovy Státní opery bylo podle ní nasazeno kolem dvou set policistů ze všech složek. „Opatření skončilo kolem půl desáté večer bez zákroku,“ dodala Rösslerová.

Před zahájením Plesu v Opeře se vedle budovy Státní opery shromáždilo několik desítek protestujících, kteří vyjádřili nesouhlas s touto společenskou akcí. Protesty ale nepřekročily rámec narušení veřejného pořádku.

Ani po dobu konání plesu, ani po jeho skončení k žádnému incidentu nedošlo.

Událost roku, která se letos nesla v duchu dvora Rudolfa II. včetně stylových pokrmů, moderoval Marek Eben a hlavní hvězdou večera byla vnučka Charlieho Chaplina, modelka a herečka Kiera Chaplin. Na plese také vystoupila česká operní pěvkyně Dagmar Pecková, dětská skupina \"Kids Republic\". Nechybělo ani baletní představení, kejklíři nebo tradiční tombola.

Stejně jako v minulém roce bude výtěžek z plesové tomboly věnovaný na veřejně prospěšné účely. Charitativním partnerem se stala Nadace Terezy Maxové dětem.

osobnosti Ples v Opeře
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.