Lenka Filipová chystá
vystoupení v kostelech

Lenka Filipová chystá
vystoupení v kostelech

13. 3. 2013

Kytaristka a zpěvačka Lenka Filipová vyrazí na netradiční jarní turné, při němž vystoupí ve dvaceti českých kostelech. Poprvé se představí 10. dubna v Prachaticích a poslední vystoupení plánuje na 26. května do Děčína.

Filipová na turné představí svůj komorní pořad Concertino pojmenovaný podle své stejnojmenné desky. Podle ní pořad slibuje jedinečnou atmosféru a představí interpretku jako zpěvačku, kterou zajímá hudba mnohem víc než hranice mezi žánry.

„Budu se věnovat klasické kytaře, zazní ale i úpravy lidových písní, ukázky z mých šansonových písní a na vybraných koncertech uslyšíme i irskou harfu. Žádný z mých koncertů po kostelích se ale neobejde bez písní, které znáte z rádia jako třeba Zamilovaná nebo Za všechno může čas,“ uvedla Filipová.

Dodala, že si už delší dobu přála podobné turné uskutečnit. Vystupováním po kostelech si prý plní dávný sen. „Bude to spojení hudby, krásné architektury, kouzla atmosféry kostelů a umění,“ řekla zpěvačka. Kromě ní vystoupí na koncertech také její hosté.

turné zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.