Hradec Králové, Jihlava, Znojmo... 
Karel Gott chystá další turné

Hradec Králové, Jihlava, Znojmo...
Karel Gott chystá další turné

17. 3. 2013

Český slavík Karel Gott už má dávno nárok na zasloužený pěvecký důchod, jenže o třiasedmdesátiletého krále naší pop-music je stále velký zájem. A tak Gott připravil na květen a červen koncertní turné, při kterém vystoupí v šesti českých a slovenských městech. Koncerty se od 10. května do 7. června uskuteční na zimních stadionech a ve sportovních halách v Popradu, Prešově, Hradci Králové, Skalici, Jihlavě a Znojmě. Turné navazuje na loňský úspěšný projekt šestnácti koncertů, které navštívilo více než 80 tisíc lidí.

S Gottem vystoupí zpěvačky Monika Absolonová, Gabriela Gunčíková a Dasha. Se všemi si zazpívám také duet a v několika písních si navíc zazpíváme všichni společně, uvedl Gott s tím, že milým překvapením bude vystoupení dívčího tanečního souboru La Clave de Osha kubánské choreografky a tanečnice Doris Martinez. Hudební doprovod obstará Boom!Band Jiřího Dvořáka.

Gott také slíbil, že na letošních koncertech zaznějí písně, které už dlouho nezpíval a fanoušci si o ně píšou, nebo které živě na koncertech nezpíval nikdy. Patří k nim například skladby Sny bláznivý, Muzika, Za lásku pálím svíci, Život jde dál či Krev toulavá z televizního seriálu Cirkus Humberto.

Vstupenky na koncerty jsou už v prodeji na českých i slovenských webových stránkách Ticketportalu. Před začátkem turné vyjde na DVD záznam Gottova loňského koncertu z pražské O2 Arény.

Karel Gott koncert
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.