Válka mobilních operátorů:
ušetřete dvě třetiny za volání

Válka mobilních operátorů:
ušetřete dvě třetiny za volání

12. 4. 2013

Mobilní operátor Telefónica O2 přišel s revoluční změnou své nabídky – neomezené volání a SMS do všech sítí po Česku bude místo dvou tisíc stát jen 749 korun měsíčně. Tím Telefónica rozpoutala na trhu cenovou válku a zákazníci na tom vydělají. Své tarify sníží i konkurenti T-Mobil a Vodafone.

Již za 249 korun mohou nově volat a esemeskovat zákazníci O2 zcela neomezeně ve vlastní síti. Za 749 korun získají neomezené volání a SMS kamkoliv v České republice – a k tomu 1GB dat. Na nové tarify Free bude moci přejít každý. V případě zákazníků O2 bude jedno, zda již má uzavřenou jinou smlouvu se závazkem.

„Jako první přicházíme s revoluční nabídkou, která nyní umožní našim zákazníkům osvobodit se a užívat svůj mobilní telefon opravdu naplno. Navíc celou naši nabídku výrazně zjednodušujeme,“ uvedl Luis Malvido, generální ředitel společnosti Telefónica CR.

Krok firmy Telefónica nenechal v klidu konkurenci. Operátor Vodafone se již nechal slyšet, že půjde s některými tarify ještě níže pod O2, pozadu nechce zůstat ani T-Mobile.

Pokud tedy máte smlouvu s O2, můžete okamžitě přejít na výhodnější tarif Free. A jestliže vám končí smlouva u jiného operátora, neváhejte žádat srovnatelnou sazbu.

mobily
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.