Soutěžní příspěvek:
Směs jako příloha i na topinky

Soutěžní příspěvek:
Směs jako příloha i na topinky

20. 4. 2013

Budeme potřebovat balíček zeleninových proužků pod svíčkovou, dvě střední cibule, hříbky nebo žampiony, papriku zelenou nebo červenou, česnek, kousek pangase nebo kuřecího masa, olej, chili omáčku a koření.

Postup:

Na oleji osmahneme cibulku do růžova, přidáme houby, nakrájeného pangase nebo kuřecí maso, rozmraženou směs zeleninových proužků pod svíčkovou, nakrájenou papriku nebo zavařenou kapii. Dusíme do změknutí, malinko podlijeme a přidáme sůl, grilovací koření, kmín, pepř. Na závěr přidáme trochu chili omáčky. Podáváme s bramborovou kaší.

Nebo další varianta s přidáním česneku namazaná na topinky je skvělá a chutná večeře. Ne každý má rád celer u nás doma ho jím jen já, a tak jsem moji rodinu celer naučila jíst bez toho, že o tom vědí. Směs pod svíčkovou obsahuje celer spolu s mrkví, ale dušením se celer rozvaří a už jako celer nevypadá.

Kupodivu směs chutná všem i s celerem, takže vyzkoušejte, budete mile překvapeni. Navíc, co zůstane od oběda, tak večer přidám do směsi česnek a namažu na topinky, je to velmi dobré a levné jídlo. DOBROU CHUŤ!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.