Portál i60 zná vítěze vědomostního
kvízu a hlásí další soutěže i novinky

Portál i60 zná vítěze vědomostního
kvízu a hlásí další soutěže i novinky

6. 5. 2013

Vážení příznivci magazínu i60, máme za sebou první týden soutěžení v rámci vědomostního kvízu i60. Byli jsme mile překvapeni, s jak velkým zájmem se tato novinka našeho portálu setkala. Mnozí z vás odpovídali již v brzkých ranních hodinách, jakoby už nemohli ani dospat.

Potěšilo nás také, že jste pozornými čtenáři i60, což dokazují správné odpovědi na jednu z dvojice otázek, které se týkají právě obsahu našeho portálu. A jak tedy dopadly výsledky prvního týdne soutěžení? Nuže, do losovacího zařízení se díky správným odpovědím dostalo více než 600 čtenářů a šťastným výhercem je paní Markéta Čelechovská.

Gratulujeme vítězce, které pošleme knihu Jana A. Nováka "Okno do budoucnosti" o tajemných věštírnách, důkazech jasnovidectví a mytických i novodobých proroctvích.

První kvízový týden máme sice za sebou, ale již zítra najdete na obvyklém místě nové otázky. Losovat šťastné výherce budeme zase v neděli 12.5.

Pokud nejste příznivci vědomostních soutěží, nemusíte želet. V průběhu zítřka odstartujeme další soutěže, a to díky našim firemním partnerům. Budete tak moci pravidelně vyhrávat nejrůznější spotřební zboží, pomocníky na zahradu, elektroniku, kosmetiku apod. V první komerční soutěži budete moci získat zdarma skvělá univerzální lepidla Pattex 100%.

Kromě soutěží přináší magazín i60 ještě jednu novinku – novou rubriku Moje rodina, která je umístěna ve vaší oblíbené sekci Můj svět. Do této rubriky můžete posílat příspěvky o členech vaší rodiny, jako jsou například příběhy, které jste prožili s vnoučaty, partnery, ale například i oznámení o významných jubileích.

Brzy přibudou i další novinky. Kdo čte magazín i60, ten nestárne! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.