Další novinka magazínu i60:
soutěže o produkty a služby

Další novinka magazínu i60:
soutěže o produkty a služby

7. 5. 2013

Hry, chat, možnost zasílání pohlednic, soutěže o nejlepší příběhy a básně, fotosoutěže, vědomostní kvíz. A nyní i komerční soutěže o produkty a služby. Magazín i60 je plný zábavy. Téměř každý týden přidáváme nějakou novinku, abychom byli ještě lepší, ještě zábavnější a zajímavější.

Nové soutěže o produkty najdete na speciální stránce, na kterou se dostanete přes "tlačítko" Soutěže na pravé straně portálu. Zatím zde objevíte soutěž o kvalitní univerzální lepidla Pattex, ale časem přibudou další produkty. Soutěž o ceny bude probíhat většinou stejně - abyste mohli být zařazeni do slosování o ceny, budete muset nejprve správně odpovědět na uvedené otázky. Informace, vedoucí ke správným odpovědím, najdete nejčastěji na webových stránkách výrobce či prodejce výrobků, které zde budeme prezentovat.

Potřebujete něco přilepit už nyní? Dejte se do soutěžení, držíme vám palce.

Magazín i60 však zdaleka není jen o soutěžích, je to především portál, který informuje o nejdůležitějších událostech, které zajímají čtenáře v nejlepších letech. A protože pomalu začíná doba dovolených, připravujeme pro vás seriál o řeckých ostrovech, který by vás mohl inspirovat v případě, že se chystáte k moři právě do této oblíbené turistické destinace.

Brzy rozšíříme také naše poradny - vedle konopné, finanční, výživové poradny a poradny pro zahrádkáře, spustíme ještě v tomto týdnu právní poradnu. Na vaše dotazy z oblasti práva budou odpovídat právníci advokátní kaceláře Mgr. Michala Müllera.

Věříme, že všechny novinky budou pro vás přínosné. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.