Otřesená kapela Olympic po smrti 
svého bubeníka: Jedeme dál!

Otřesená kapela Olympic po smrti
svého bubeníka: Jedeme dál!

8. 5. 2013

Konec? Ne, Olympic bude i po úmrtí bubeníka Milana Peroutky pokračovat! To znamená, že pokračovat bude i turné k 50. výročí vzniku této legendární kapely. Kdo usedne místo Peroutky za bicí není známo, skupina pouze ohlásila, že to bude „host“, jeho jméno zatím nepadlo. Přerušené turné kapela obnoví koncertem 14. června v amfiteátru ve Výravě na Královéhradecku. Turné by mělo skončit vánočním koncertem 6. prosince v pražské Lucerně.

„Tyto dny jsou pro nás velmi těžké, nicméně jsme se rozhodli pokračovat dále. Ferda, tedy Milan Peroutka, by nám určitě nedovolil, abychom to zabalili. Takže nyní je oficiální složení Olympiku Petr Janda, Milan Broum a Jiří Valenta, přičemž Ferda bude stále s námi. Za bicí usedne host,“ uvedla manažerka skupiny Dagmara Durecová.

Devětačtyřicetiletý budeník náhle zemřel v noci na sobotu, příčina jeho smrti nebyla na přání rodina zveřejněna. Poslední rozloučení s Peroutkou se uskuteční ve čtvrtek ve 12 hodin ve Velké obřadní síni strašnického krematoria v Praze.

Jak zní jeden z hitů kapely: Jedeme dál!

hudební legendy Olympic
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.