Sarapis pro muže: pomáhá 
zralým mužům zlepšit kondici

Sarapis pro muže: pomáhá
zralým mužům zlepšit kondici

13. 5. 2013

I muži se v určitém věku dostanou do stavu, kdy dochází k úbytku mužského pohlavního hormonu testosteronu, což se může projevit některými fyzickými i psychickými změnami. Toto období se označuje jako andropauza. Jak se dá úbytek hormonů řešit? Například podáváním účinných látek, které obsahuje doplněk stravy Sarapis pro muže - vynikající kombinace vitaminů, extraktů z bylinek a stopových prvků.

Hořčík, železo, vitamin C, vitaminy B2, B6, B12, niacin a kyselina pantotenová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu. Hořčík, vitamin C, vitaminy B1, B6, B12, niacin a biotin přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Vitamin B1 přispívá k normální činnosti srdce. Železo spolu s vitaminy B6 a B12 přispívá k normální tvorbě červených krvinek. Vitaminy A, B2, niacin a biotin dále přispívají k udržení normálního stavu sliznic a pokožky. Selen spolu s biotinem a zinkem působí na udržení dobrého stavu vlasů a nehtů. Železo, selen, vitaminy A, C, D, B2, B6, B12 a stopový prvek zinek přispívají k dobré funkci imunitního systému. Hořčík dále přispívá k normální činnosti svalů a k udržení normálního stavu kostí a zubů. Obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi (tvorba spermií) a k normální činnosti štítné žlázy. Selen spolu s vitaminem C a vitaminem B2 a zinkem přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, což je děj doprovázející přirozené stárnutí organismu. Vitamin A s vitaminem B2 a zinkem přispívají k udržení normálního stavu zraku. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu, důležitého pro správnou funkci krevních cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity a zinek napomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi a přispívá k dobré plodnosti a reprodukci.

Sarapis pro muže lze získat i zdarma v naší soutěži. Přejděte zde.

Chcete se o andropauze dozvědět více? Podrobné informace a také kontakty na lékaře, kteří mají s touto problematikou dlouhodobé zkušenosti, získáte na bezplatné informační lince: 800 100 140.

Další informace najdete také zde: Sarapis pro muže.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.