Jak se mi hubne s KetoDiet

Jak se mi hubne s KetoDiet

27. 5. 2013

Milé čtenářky, léta mám problémy s obezitou, až nyní na stará kolena jsem se jí rozhodla řešit. A protože mi doporučili, že pro větší motivaci je dobré se se svým příběhem svěřit, rozhodla jsem se takto veřejně psát o průběhu svého hubnutí právě zde na seniorském portálu. Snad mi to půjde. Pokud mé zkušenosti budou pro někoho zajímavé, budu ráda. 

Mnohokrát jsem chtěla něco udělat se svojí postavou. Vždy jsem chtěla začít od pondělí, ale nějak to nevycházelo. V pondělí jsem musela dojíst jídlo z neděle a nebyla to zrovna zelenina, a tak jsem čekala na další pondělí, a tak to šlo stále dokola. Mezitím ke mně plíživě a pomalu, tak abych si toho nevšimla, přišla obezita. Hnusná obezita, především ve formě nafukujícího se břicha. Dost jsem se nenáviděla a začala být zamindrákovaná, ale to bylo vše. Nejedla jsem knedlíky, omáčky, bůčky ale také jsem nejedla mnoho zeleniny apod. Vím úplně přesně, jak se má člověk chovat, aby žil zdravě. Mnoho z toho jsem ale nedělala. Je v tom trochu pohodlnosti a výmluv, proč to nejde. Když mně dcera udělá zeleninový salát, a ona saláty umí výborně, velmi si pochutnám. Sama jsem si ho ale často z pohodlnosti nedělala. Nemám doma ani osobní váhu, je to tak trochu moje pokrytectví. Nechtěla jsem znát pravdu o své váze. Jednoho dne jsem přišla ke kamarádce a tam jsem se zvážila. Protože jsem žila v mylné představě o své váze, měla jsem ze zjištěné váhy opravdu šok a to mě konečně vyburcovalo k tomu něco udělat.

Dcera mi darovala KetoDiet, za což jsem jí velice vděčná, protože sama bych si tuto dietu koupit nemohla. Dodržuji první fázi tak, jak se má. Nedávno mi bylo 70let a vážila jsem hrozných 84 kg. Za ta kila se stydím stále, ale už jsem klidnější. Tušila jsem, že v mých letech to nebude jednoduché a nebudu mít výsledky jako mladí lidé. S proteinovou dietou jsem začala jak jinak než v pondělí 15. dubna. Měla jsem asi dva dny pocit hladu, to bylo vše. Trochu mě trápily chutě, když jsem viděla nějaké dobré jídlo. Proteinový nápoj mi chutná. Tablety s příchutí půlím, jsou na mě moc sladké. Když mi došly, pila jsem nápoj neochucený a vůbec mi to nevadilo. Jím hodně zeleniny, především syrové, taky jsem si uvařila polévku, kde je hodně zeleniny. Pro krémovější konzistenci přidávám na závěr pár kapek oleje.

První fázi mám za sebou. Nyní jsem ve druhé fázi. O tom, jak se mi daří hubnout s KetoDiet, vám zase brzy napíšu. A zkusím připojit i své fotky, teď tady dávám tuto "reklamní", to opravdu nejsem já :-)

Zkoušeli jste hubnout? Máte zkušenosti s nějakou dietou? Podělte se se svými zkušenostmi s ostatními čtenáři. Napište nám svůj příběh do rubriky Moje zdraví.
KetoDiet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...