Už vznikají první záběry Dědictví II: 
Bohuš má miliony, ale ztratil ženu

Už vznikají první záběry Dědictví II:
Bohuš má miliony, ale ztratil ženu

29. 5. 2013

Právě dnes začalo u Sedlčan natáčení filmu Dědictví II, pokračování kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag z roku 1992. Před kamerou se opět sejdou známí hrdinové Bohumil Stejskal, jeho přítel Arnošt nebo Vlastička, ale do děje vstoupí i nové postavy. V režii Roberta Sedláčka se vedle Bolka Polívky objeví Arnošt Goldflam, Karel Heřmánek, Ivana Chýlková, Dagmar Havlová, Břetislav Rychlík, Karel a Marian Rodenovi či Miroslav Donutil. A chybět nebude ani Karel Gott.

„Natáčet se bude na přelomu května a června, v červenci a začátkem srpna v lokacích v okolí Prahy a Brna,“ říká mluvčí projektu Simona Andělová. Premiéra se předpokládá v únoru příštího roku. Dědictví II vzniká v produkci společnosti Space Films, stejně jako původní snímek Věry Chytilové Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Ten v kinech vidělo 810 tisíc diváků a nespočet dalších v televizi.

A děj chystaného filmu? Bohušovi (Bolek Polívka) přibyl majetek, starosti, kilogramy. Postavil si ohromné sídlo ve farmářském stylu, které je obklopené zoologickou zahradou. Má rád svou dceru (Anna Polívková) a visí na šestiletém vnukovi, jehož učí jízdě na koni. Už sedm let nepije a zvykl si na peníze, ovšem teď ztratil ženu svého života...

film
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.