Hubnutí je boj, ale začínám
pociťovat první výsledky

Hubnutí je boj, ale začínám
pociťovat první výsledky

4. 6. 2013

Navazuji na svůj předchozí článek o mém rozhodnutí zhubnout.

Vstoupila jsem do druhé fáze. Mám trochu problém se snídaní. Vždy se snažím, aby nebyla jednotvárná. Nevím však, jaké potraviny mohu použít, abych neudělala chybu. Abych se přiznala, tak ovesná kaše KetoDiet mi moc nezachutnala. Na druhou stranu vřele doporučuji KetoDiet omelety. Ty jsou opravdu výborné – můžete si je dát třeba se špenátem.

Trochu se potýkám s pitným režimem. Piji čistou vodu a ovocné čaje, občas neodolám a uvařím si kávu ke snídani. Našla jsem si způsob, jak si pohlídat příjem tekutin. Vodu si dávám do 1,5l láhve a vím, že to zkrátka musím vypít. To, co vypiju mimo, je navíc. Také mám trošku potíže s pohybovou aktivitou. Sice pracuji na zahradě, ale to není ten správný pohyb. Abych neporušila klasiku pondělků, rozhodla jsem se, že od pondělí budu chodit s nordic walking hůlkami. Občas mě přepadne hlad, ale pak stačí napít a nutkavý pocit něco dobrého sníst je zažehnán. Mám taky chutě na dobrý chléb, ale zatím všemu zakázanému odolávám.

Od mého začátku s KetoDiet tj. od 15. dubna do 16. května mám váhu nižší pouze o 4 kg, ale to příšerné břicho i pas splaskly o 6 cm. Mám také hubenější obličej a to mě všechno moc těší. Doufám, že se ještě váha a míry změní k lepšímu.

Navíc i ze zdravotního hlediska to u mě mělo dobrý dopad. Zvýšený krevní tlak, který jsem měla dřív, jde nyní do normálu. A já mám v plánu být zdravá ještě dalších 20 let. Jsem opravdu vděčná, že mám KetoDiet.

Brzy zase napíšu. Ještě bych se s vámi ráda podělila o dva chutné recepty, které mi poradili a které stojí za vyzkoušení.

Ryba ala KetoDiet

Dám filet do trouby, ochutím a přidám rajče, fenykl, žampiony, cuketu – zkrátka, co mě napadne a je opravdu výborné.

Kuře ala KetoDiet

K plátku kuřete si dám jako přílohu grilovanou zeleninu, vše navíc ochutím směsí vlastních čerstvých bylin, které si vypěstuji.

 

Zkoušeli jste hubnout? Máte zkušenosti s nějakou dietou? Podělte se se svými zkušenostmi s ostatními čtenáři. Napište nám svůj příběh do rubriky Moje zdraví.


KetoDiet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...